tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kasvava

Olipa ihana vapaapäivä töistä maanantaina! Alkupäivä tuli vuodatettua hikipisaroita parvekeistutusten parissa, mullan lappaminen paahtavassa helteessä käy hyötyliikunnasta. Vapaapäivän kruunasi ilta mökillä juhannusruusuja ja pääskysiä ihastellen, ja kasvava kuperakuu siivitti kotimatkaa illan hämärtyessä. Tästä on hyvä jatkaa uutta kesäkuun viikkoa!


20 kommenttia:

 1. Mahtavan eleettömät ja vaikuttavat kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kuulla ei ole omaa valoa, mutta sielläpä se loistaa aina vaan :)

   Poista
 3. Olipa asia lähellä tai kaukana, pikkuruinen tai jätti, onnistut aina kuvaamaan sen upeasti. Kesäyön mystinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kauniisti sanottu, Cheri. Lämmin kiitos.Valokuvaus on antoisa harrastus, siinä oppii monenlaisia asioita matkan varrella. En nyt tarkoita teknisiä asioita, vaan sitä, mitä kaikkea valokuvaus tuo tullessaan, oppii näkemään tuttujakin asioita toisesta näkövinkkelistä, huomaa asioita, joihin ehkä ei muuten kiinnittäisi huomiota jne.

   Poista
 4. Ihan mielettömän upeat kuvat, todella pysäyttävät.

  VastaaPoista
 5. Juhannusruusun tuoksu on puutarhan paras. Voisin nuuhkia loputtomiin ja sisällekin on kannettava. Onneksi niitä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en rämpinyt pöpelikköön nuuhkimaan lähietäisyydeltä, kun ei ollut saappaita jalassa. Sen verran pitää punkkeja varoa. Viikonloppun sitten...näin kylmenevässä kelissä kukinta kestänee pidempään.

   Poista
 6. Niin mystinen tuo kuu kuten aina, minäkin kuvasin .. Kauniita kuvia

  VastaaPoista
 7. Valtavan hieno kuva kuusta. Perjantaina pitäisi olla täysikuu. Juhannusruusu alkaa kohta olla parhaimmillaan. Illalla se tuoksuu ja mikäs on sitä tuoksutellessa, kun läheisen kuusen latvassa istuu mustarastas lurittelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysikuu valvottaa usein minua, joten voi olla taas vähäunisia öitä tiedossa. Ruusuntuoksua iltaasi!

   Poista
 8. Erinomaisen hienot kuukuvat!
  Olen yrittänyt kuvata kuuta sekä puolikkaana että kokonaisena, ei vaan onnistu!
  Kuulun myös kuuhulluihin!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!