maanantai 7. heinäkuuta 2014

12 muotokuvaa

Tosiaan, käytiin Suvikummun Marjan kanssa Vakka-Taimessa, jossa sattui olemaan pellonlaidallinen pionipuskia täydessä loistossaan. Tässä pidemmittä puheitta 12 muotokuvaa pioneista, lajikenimet puuttuivat, joten voitte vaikka arvuutella :)
22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ja aivan kaikkia en jaksanut tänne edes laittaa, joten lajikkeita oli todellakin pellonlaidallinen!

   Poista
 2. Huh huh miten upeita ja pöyheitä neitoja täällä onkaan =)

  VastaaPoista
 3. No voihan vitsi! Kirjoittelin äsken pitkät tarinat ja kun painoin "julkaise"-nappulaa, kaikki häipyi jonnekin taivaan tuuliin!
  Jos nyt tulee samaa juttua toiseen kertaan, systeemissä on vikaa, minä en ole höperöitynyt (vielä)!
  Tosiaan, mukavaa oli tepastella siellä, kun se pionirivistö jatkui aina vaan, vielä nurkan takanakin oli lisää pioneja ;)
  Harmi vaan kun niitä nimiä ei ollut.....
  Meillä on suunnitelmissa ensi sunnuntaina käydä Taivassalossa, siellä varmasti löytyy nimetkin. Kunhan eivät ehtisi tällä hellekelillä kukkia loppuun ennen viikonloppua.
  Yhtenä päivänä keksin, että kuistilta kasvariin johtavaa käytävää reunustaa pionipenkki. Sitä käytävää, saati penkkiä ei tietenkään vielä ole olemassakaan, mutta varovasti jo esitin asian isännälle. Täystyrmäystä ei ainakaan tullut :)
  Nyt pitää heti mennä tutustumaan eri pionilajikkeisiin, lompakko on parasta jättää tällä kertaa kotiin, ettei tule ostettua mitään "varastoon"......
  Tämä kesän viettäminen on niin täyspäiväistä, että olen ollut melkein koko viikon poissa koneelta, joten en ole vieraillut blogeissakaan.
  Kiitos sinulle vielä, oli mukava viettää lomapäivää kanssasi ja kirjoitit niin ihanasti meidän pihastakin, ihan kuin olisi jotain puutarhalehteä lukenut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle on myös käynyt pari kertaa noin! Nyt teen yleensä niin, että kun olen kirjoittanut kommentin, kopioin sen ennen kuin painan julkaise. Siitä se on helppo palauttaa, jos pitää ottaa uusiksi. Kiva kuitenkin, että jaksoit kirjoittaa kommenttisi uudestaan!

   Sinä lykkäsitkin pionikuvien näytön myöhemmäksi, vähän odottelin, että minkälaisia kuvakulmia löysit, itse jouduin jättämään ne tummemmat pois, kun värit eivät yksinkertaisesti toistu oikeanlaisina. Okei, sinulta taitaa ehkä olla tulossa jotain kuvailoittelua Taivassalosta, pidän peukkuja, että pionit ovat silloin vielä hehkeinä. Ja heh, kannattaa tosiaan varoa niitä heräteostoksia (mutta jos lompakko on kotona, silloin heräteostoksetkaan eivät kyllä onnistu). Pionipenkki kuulostaa upealta ajatukselta, sinne vaan projektilistalle :) Hih, kiva, jos pidit kasvarinne ja pihankin esittelystä, harmitti vain, kun en älynnyt kirjoittaa niitä kasviesi nimiä itselleni ylös, niin olisin saanut oikeat lajikenimet kuvien mukaan.

   Poista
 4. Toinen toistaan kauniimpia. Marjan tavoin olen mielessäni suunnitellut pionirivistöä. Vanhoissa pihoissa sellaisia saattaa nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoista pihoista voisi ottaa paljonkin mallia ja vinkkiä!

   Poista
 5. Upeita!!!! Meillä vielä odotellaan pionien avautumista, ainoastaan yksi on avannut pari kukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, se odotus olikin tällä kertaa täällä päin todella piiiiiiiiiiiiiiiiiitkä kylmän kesäkuun vuoksi.

   Poista
 6. Minuun on iskenyt pionihimo. Kaikki pionit ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mikään ihme! Jos minulla olisi sopiva paikka, perustaisin varmaan jonkun pioniosaston puutarhaani. Mutta parvekkeelle ne eivät oikein mahdu ja mökinkin parhaat paikat on jo käytetty.

   Poista
 7. On ne kaunottaria!! Saisivat alkaa menestyä näillä meidänkin nurkilla...

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!