maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesä vie

Kesä on vienyt päivisin ulos luontoon, jalkapallomatsit ovat valvottaneet yöt, joten ihan joka päivä ei ole ennättänyt blogilandiaan. Tässä pikaisesti kuvatervehdys mökkitien ojanpientareelta, jossa on tullut vietettyä muutama tovi..aika laihoin tuloksin, tosin. Päiväperhosista tesmat ovat innokkaimmin liikkeellä, siis todellakin liikkeellä, ne eivät nimittäin paljon pysähtele, vaan partioivat reviireitään jatkuvasti eteenpäin lepattaen. Mutta joitakin perhoskuviakin on tulossa, kunhan ennätän purkaa ne koneelle. Nyt nautitaan kesäisistä päivistä, niitä tulee taas kohta ikävä!


10 kommenttia:

 1. Luonnonkasvit on ihania! Jos ei tietäisi niin tämäkin voisi olla puutarhasta. Nauti lämpimästä, blogi ei katoa minnekään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vähän saatiin sateita ja ukkosta välillä, niin oli nyt aikaa käväistä vastailemassa saapuneisiin kommentteihin. Eihän tässä ainakaan sydänkesällä kuvausaiheista ole pulaa, luonnonkasvien lisäksi mökin kukkapenkissä ja kotiparvekkeellakin riittää kuvattavaa monimuotoisen faunan lisäksi :)

   Poista
 2. Ihana kuva!

  kesä on niin lyhyt, että siitä kannattaa nauttia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä kesää pitäisi jonnekin saada varastoon, ja varsinkin luonnonvaloa! Sitä tulee niin ikävä viimeistään tammikuussa!

   Poista
 3. Futismatsit ovat tosiaan muuttaneet vuorokausirytmiä, mutta vielähän tässä ehtii ns. normaalikesääkin viettää. Parhaimmillaanhan kesä nyt onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kesäkelit saapuivat heinäkuuksi, kyllä niistä on nautittukin, vaikka välillä on ollut jopa todella hikistä! Sateet ja ukkoset putsasivat ilmaa, kyllä nyt taas on raikasta.

   Poista
 4. Aivan ihana kuva. Mulla on kaikki pellonpientareet kuvaamatta, vaikka en ole edes futista valvonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tienpientareilta, ojista ja pellonlaidoilta eivät kuva-aiheet lopu! Ehtymätön ihmeiden aitta, joten sinne vaan pöpelikköön kameran kanssa, kun seuraavaksi on vapaata aikaa.

   Poista
 5. Kaunis kuva!
  Tesmoja on tosiaan liikkeellä paljon. Lauantaiaamuna lähdin kuvaamaan seitsemän aikaan. Varhain aamulla tesmatkin olivat rauhallisia, kai vähän kankeita yön jälkeen.
  Nautitaan kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nautin ilman muuta! Tämähän on ihan parasta aikaa vuodesta kevään lisäksi! Tesmoja on ihan käsittämättömän paljon, ja täällä päin myös hopeatäpliä, lienevät niitty- tai angervohopeatäpliä. En ole ehtinyt tehdä tarkempaa määritystä vielä.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!