lauantai 30. elokuuta 2014

Nautitaan luonnosta!

Kyllä Suomen luonto on niin hieno, että ansaitsee ihan oman nimikkopäivänsä, vaikka minulle luonnosta nauttiminen on sisäsynnynnäistä :) Suomen luonnon päivää vietetiin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja nyt se on ohjelmassa tänään lauantaina 30.8.

Teemapäivän sivustolla päivän ideasta mainitaan näin: Päivän tarkoituksena on suunnata katseet kauniiseen suomalaiseen luontoon, saada ihmiset liikkeelle ja jakamaan luontokokemuksiaan. Suomen luonnon päivä kiteytyy ajatukseen juhlistaa ainutlaatuista luontoamme, oivaltaa sen terveyttä ja hyvinvointia edistävä vaikutus ja vaalia sen tuomaa iloa.


IHANAA SUOMEN LUONNON PÄIVÄÄ KAIKILLE!
IHAN JOKA PÄIVÄ!

16 kommenttia:

 1. Melko ihmeellistä, että kyseessä on niin uusi teemapäivä, kun kuitenkin on niin isosta asiasta kyse. Upea kuva luonnon luomuksesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa ehdin onneksi vähän oleskella viikonloppuna. Olin niin onnellinen, kun näin söpön sisiliskon poikasen. Valitettavasti kamera on huollossa, joten oli vain pokkari mukana ja sillä en riittävän lähelle päässyt.

   Poista
 2. Ihastuttava kuva! En ole päässyt pitkään aikaan kunnolla luontoon ja näinkin viimeyönä unta sudenkorennoista. Kivasti tuo kuvasi ja tieto teemapäivästä, yhdistettynä uneeni sopivat yhteen. Nyt viikonloppuna nautitaan luvatusta selkeästyä säästä luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska yhteensattuma, toivon mukaan sait nauttia luonnosta viikonvaihteessa!

   Poista
 3. Hienoa että tällainen päivä nimetty, minä viihdyn kyllä luonnossa kuvailemassa ja kuulemassa puiden huminaa vaikka päivittäin. Tosi hieno kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olisi töissä, olisin taatusti luonnossa jokaisena päivänä kelin salliessa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa alkavaa syyskuun ensimmästä viikkoa!

   Poista
 5. Ihana ja herkkä kuva.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Luontopäivä meni huti, vietän sitä kameran seurassa toivon mukaan huomenna. Tänään uurastin pihatöissä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä pihallakin on monenmoista luonnon ihmettä, pikkuötököitä riittää monenmoista. Kivaa ja aurinkoista viikkoa!

   Poista
 7. Järkyttävän upea kuva!!!
  HIENO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pidit. Jäin itse kuvasta pohtimaan, onko musta roska vai siipeilijä :)

   Poista
 8. Onhan upea kuva taas! Kyllä luonnossa tuli käytyä ja mustikoita löytyi vieläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että satoakin löytyi metsäreissulta!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!