maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuparia

Kupari taisi olla joku aika sitten varsin trendikästä sisustuksessa. Itse en trendien aalloilla ratsasta, joten ei haittaa, vaikka metallisävy ei enää olisikaan IN. Sattumalta löysin kesällä kirpparilta pyöreän kuparitarjottimen, joka ostohetkellä oli varsin tummunut ja läikikäs. Perusteellisen puunauksen jälkeen se näytti riittävän hyvältä ja pääsi olohuoneen pöydälle säihkymään hillitysti.


Kun nyt kupariteemaan pääsin, niin postailen samalla tämän hetken suosikkikoruni, sillä tähti on hauskasti kuparin väriin vivahtava, vaikka se kuvassa shiftaakin enemmän kultaan. Tämä on hankittu viime kevään Tukholman reissulta laivan myymälästä. Vain yksi oli enää jäljellä. Se selvästikin kutsui minua :)
16 kommenttia:

 1. On kai kupari vieläkin ihan mieluisaa sisustuspiireissä ja minusta sen himmeä hohto sopii sävyltään erinomaisesti syksyyn. Ihana osto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole ollut erityisesti kuparin ystävä, mutta nyt jotenkin tykästyin tuohon sävyyn. Ihan vain päähänpistosta :)

   Poista
 2. Kupari on aina IN. Se soveltuu moneen sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä saa kyllä erilaista ilmettä aikaiseksi pieninä ripauksina.

   Poista
 3. Ihana tähtikoru! Ja tuo kuparilautanenkin on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koruun olen oikein tyytyväinen. Ja vatikin on löytänyt paikkansa.

   Poista
 4. Hienoja ovat. Kiva nähdä kuparia erilaisissa tuotteissa. Kaupoissa on ollut myös lampunvarjostimia. Täytyy ehkä ottaa muutama kuparipannu esille kaapin kätköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kuparielementti voisi sopia keittiiöönkin, pitää kulkea kirppiksillä sillä silmällä, kunhan tästä syysflunssata ensin toivun.

   Poista
 5. Kuriaesineet ovat aina kauniita...olivat in tai ei..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin nämä, joissa on ajan patinaa. Ne viehättävät elinkaarellaan.

   Poista
 6. Jossain sisustusjutussa oli vastikään että kupari on nyt tulossa muotiin sisustuksessa. Tuo koru on hieno, erilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, ai taas tulossa, justhan se oli, mutta ehti sitten välillä mennä pois muodista :) Eihän noiden trendien perässä pysy milllään, parasta mennä sen mukaan, miltä itsestä tuntuu.

   Poista
 7. Blogitrendejä seuratessa on tuntunut aina hieman vieraalta se, että jotain hankitaan, koska se on "trendikästä sisustuksessa". Tai siis, ehkä olen vaan niin omaan tyyliini jumiutunut, ettei trendikkyys ole koskaan ollut minulle itseisarvo enkä osaa ajatella asioita sen kautta. No, makunsa kullakin ja kyllä anoppilan vintiltä raahatut kupariastiat ovat meidän Torpallakin löytäneet paikkansa takan päältä. Tarjottimessa on kaunis pinnan struktuuri ja tähtikoru on ihan kerrassaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä itse hankin sitä, mistä satun tykkäämään. Oli sitten trendikästä tai ei. Välillä näkee esim. kivoja design-tuotteita, joiden tyyli tuntuu omalta, mutta eihän niihin sitten rahat riitä. Sitten vaan keksitään, voisiko samaa fiilistä saada aikaiseksi vaikka ihan omin käsin...

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!