torstai 16. lokakuuta 2014

Mötikkä kotiutui

Enpä tiennyt olevani näin pahasti kamerariippuvainen! Jouduin olemaan erossa vanhasta järkkäristäni useita viikkoja. Oli kyllä monta hetkeä, jolloin olisin toivonut, että olisin saanut ikuistettua näkemäni tällä normikalustolla, jolla olen tottunut kuvaamaan enkä risalla pokkarillani. Mutta nyt musta mötikkä on vihdoin kotiutunut huollosta ja sain kuvattua töistä tultuani viimeisillä valonsäteillä parvekkeella Suvikummun Marjalta saamani yllätyspaketin. Muistatte varmaan, että käväisin kesällä "tarkastamassa" Marjan uuden kasvihuoneen (kurkkaa postaus). Sillä visiitillä huivini unohtui Marjan luokse. Nyt hän palautti sen minulle postitse, ja paketissa oli mukana upea yllätys: Marjan itse tekemät villasukat, niin hienot ja ihananväriset! Kaiken kruunasi kirje, jossa myös Onni-kisu lähetti kuvallisia terveisiä. Lämmin kiitos, tämä piristi syysmasennuksen synkistämää oloani suunnattomasti! Taisin kerran jossain kohtaa mainita, etten itse osaa kutoa sukkia, joten nämä tulivat myös tarpeeseen :)


Viimeksi taisinkin kuvailla järkkärilläni edellisen kerran silloin,
kun ampparit vielä lensivät ja etsivät kiihkeästi ravintoa.
16 kommenttia:

 1. Olipa ihana yllärilahja ja kauniit ja upean väriset sukat. Kauniit ovat myös kuvasi amppareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin taidokkaasti kudotut, nuo sukat! Ei oikein raaskisi jalkaansa laittaakaan :)

   Poista
 2. Ollaan Onnin kanssa niin iloisia, jos sukat ilahduttivat sinua!
  Ehkäpä se syysmasennus nyt vähän helpottaa kun sait kamerasi takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä virtuaalisesti Onnia silittelen ja mielessäni teitä kiittelen. Yllätyspakettinne ja kameran takaisin saaminen helpottivat hetkeksi, mutta taidan valitettavasti olla taipuvainen jonkin sortin syys-/talviahdistusmielentilaan seuraavat kuukaudet, koitan pärjätä parhaani mukaan ja keksiä arjesta pieniä ilon aiheita.

   Poista
 3. Onni-kissan mukana taisi tulla onnea arkeesi. Ihana ylläri! :)
  Uskomattoman hienot noi ampparikuvat, hyvä että sait kamerasi takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Onnin saattelemana saapui ihanalta, lämminsydämiseltä ihmiseltä arvokas lahja, sukkia käyttäessä palaavat Marja ja kisuliinit mieleen useasti hymyn kera. Ja juu, olin ihan oikeasti "hukassa" ilman kameraani, tuntui todella, että elo on vajaata, kun näkemäänsä ei saanut ikuistettua niin kuin halusi. Mutta nyt ollaan taas kuin peppu ja paita :)

   Poista
 4. Ihan hirvittää ajatus, että olisi ilman kameraa useita viikkoja... huh. Miksi ihmeessä ne huollot kestävät niin pitkään ????. Aivan ihanat ampparikuvat ja ehdit vielä syysvärejäkin kuvaamaa, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi tulle kesän aikana huoltoon korjattavaa jonoksi asti, ja varaosiakin odoteltiin aikansa. Oli aika vaikeaa olla kameraton!
   Meillä ei mökillä enää kauheasti ole lehtiä puissa, melkein kaikki pudonneet, mutta jotain pientä sain kameran eteen lauantaina harmaasta, vähävaloisesta kelistä huolimatta.

   Poista
 5. Kyllä se toimiva kamera on tärkeä ja jos se ei ole aina saatavilla menee moni ihana asia sivuun.
  Onne sinulle ihanasta ylläripaketistasi ja vielä löytyy tänäkin syksynä kuvattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen niin tottunut tähän järkkäärini, että lainakamera, jota kokeilin yhtenä lauantaina, vieläpä erimerkkinen kuin vuosia käyttämäni, tuntui kädessä ihan oudolta ja logiikkakin käsittämättömältä. Vanhassa vara parempi!

   Poista
 6. Kiva ylläri nuo kauniit sukat! Kameralla näkee tarkemmin, niin kuin tuo ampparin naaman mustavalkokuviointi. Sepä onkin jännä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkia olen silitellyt ja ihaillut, kun ovat niin kauniit! Hienoa, kun joku osaa tuon taidon! Lähikuvat tuovat kyllä uusia ulottuvuuksia ja ennennäkemättömiä yksityiskohtia ihmeteltäväksi, siksi kai siitä pidänkin.

   Poista
 7. Ilman kameraa tuntuu elämä puolinaiselta, kun on tottunut objektiivin kautta kaikkea muistiin tallentamaan. Hienot nuo ötökkökuvat, kerrassaan. Ja Marjan kiva yllätyspaketti varmasti ilahdutti. Niin nätit sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se tuo Marja inspiroinut sinuakin kutomaan sukkia? Marjalla on iso sydän! Kiva, jos pidit ampparikuvista, ne on otettu loppukesästä ohdakepöpelikössä, jossa ampiaisia riitti vähän joka suunnalla. Ne tappelivatkin keskenään aika ärhäkkäästi, mutta niin vikkelästi, että taistelukohtauksia en saanut ikuistettua, vaikka yritinkin.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!