keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

NT: Ruostetta ja rosoa

Kamerani akut alkavat olla niin vanhat,
etteivät ne enää pidä latausta yhtä kauan kuin ennen.
Niinpä minun piti vähän himmailla kuvaamista 
Nordiska Trädgårdar -messuvisiitin loppupuolella,
jotta sain akkua säästettyä myös Zetas-vierailua varten.
Jäi harmittavasti kuvaamatta monta kivaa puutarhakoristetta, 
hienoja ruukkuja ja vaikka mitä puutarha-aiheista taulua ja tavaraa.
Yleisilme koristeiden, ruukkujen ja tukien osalta taisi olla se,
että ruoste toimii edelleen, 
samoin kaikenlaiset pelti-, sinkki- ja metallilaatikot.
Minun makuuni sopivasti rosoista :)
Tässä muutamia bongauksia messukäytävien varrelta:No, olihan siellä sitten tarjolla rosoisen lisäksi myös romanttista ja värikästä.


Näitä Nadja Wedin Designin tuotteita, 
isoja tarjottimia järjettömän hienoilla kuvituksilla,
jäin itse asiassa jälkikäteen vähän kuolaamaan...
mutta olisivat todennäköisesti olleet suuren kokonsa vuoksi hankalia kuljettaa.
Erityisesti tykästyin mustavalkoisiin versioihin.Nordiska Trädgårdar -messut tunnetaan ideapuutarhoistaan.
Niitä sitten ensi kerralla...

Aiemmat postaukseni Tukholman messuilta:

18 kommenttia:

 1. Noita tarjottimia minäkin katselin "sillä silmällä", olisi myös pitänyt ostaa se teline, joka sulla näkyy siinä tuolikuvassa taustalla. Olisi saanut mukavan tarjoilupöydän kasvariin.... mutta kun annoin sille meidän kuskille sen vapaapäivän, ei ollut kantajaa mukana. Mutta jos sitten ensi vuonna, kun on ne kärrytkin mukana :D Noita iloisia possuenkeleitä en huomannutkaan, mutta onneksi huomasin kuitenkin Ollen, hän pääsi jos kasvariin!
  Jokos teiltä on lumet sulaneet? Meillä on vielä vaikka millaiset kinokset! Orvokit sentään saatiin töissä jo esille lumen alta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teline oli tosi hauska, kun siitä tarjottimesta sai silleen kätevästi pikkupöydän. Olisi kyllä sopinut mun parvekkeellekin! Juu, ehkä ne kärryt olisi pelastanut tilanteen, juuri sellaiseen johonkin kärryjen sivun extrakoukkuun tuon tarjottimen olisi voinut saada roikkumaan. Oi Olle, laitahan kuvia tulemaan, minkälaiseen paratiisiin hän pääsi liihottelemaan! Vähän on vielä lunta varjoisimmissa paikoissa, kaupungissa nyt on ihan sulaa jo ollutkin taas. Se orvokkikuva Vuorelan FB-sivuilla oli hauska, piti oikein jakaa! Raumlaista huumorii!

   Poista
 2. Yllätyitkö sä tosta ruosteen määrästä ja siitä että rosoisuus on edelleen "se juttu" siellä? Sen määrä oli kasvanut kahdessa vuodessa. Vain hittikasvit olivat hieman vaihtuneet. Zetasissa pisti silmään, että sieltä puuttuivat kaikki muovihärpäkkeet kokonaan. Se oli kyllä ihanan näköistä. Ei ollut altakastelevia valkoisia parvekelaatikoita, mitä meillä on myymälät pullollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, monta vuotta olen odottanut, että markkinoille tulisi hyvänkokoisia ja hyvännäköisiä kunnollisia parvekelaatikoita. Tällaiset minun kaltaiseni timpurihommissa tumpelot ihmiset varmasti niitä ostaisivat. Yksinkertaisia, krumeluurittomia, selkeitä, mielellään tummasävyisiä ja todellakin riittävällä multatilalla varustettuja.

   Poista
  2. En ehkä yllättynyt, kun on tullut selailtua ruotsalaisia sisustus- ja puutarhalehtiä, niin trendin näkee mielestäni niilläkin sivuilla. Zetas oli ihana, tyylikäs ja just mun makuun! Minäkin joka vuosi taistelen parvekelaatikkotarjonnan kanssa ja olen päätynyt toistaiseksi pajupudontaisiin, muovisista kun en välitä ja sinkkiset ovat olleet liian pieniä ja kuumenevat liikaa ja polyrottinkiset ei muuten vaan huitsita :)

   Poista
  3. Typerät valkoisetkin parvekelaatikot, varsinkin altakastelulaatikot, ovat tosi näppäriä, jos ne piilottaa jonkun muun astian sisään. Meillä on joskus ollut esim. puusta tehdyt laatikot niiden päällä. Mutta olisi tosiaan ihanaa, jos markkinoille tulisi käytännöllisä, mutta kauniita istutusastioita. Kun esim. rottinkikoreista aina falskaa muovin välistä ja puisissa ei pysy mikään vesi sisällä.

   Poista
 3. Kiintoisaa tuo ruoste ja kontrasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirmuinen ruosteen ystävä en ole, mutta sopivassa määrin se tuo sellaisen kivan twistin.

   Poista
 4. Ruoste ja rosoisuus näyttää minunkin silmääni aina hyvältä. Ihania nuo värikkäät tarjottimet, hyvän näköisiä mustavalkoisinakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotintarjonta oli aika huikea muutenkin, oli muitakin kivoja tarjottimia tarjolla! Kaikista ei vain ole kuvia.

   Poista
 5. Tarjottimet ovat todellakin kauniita. Eihän niitä raaskisi kahviastioilla edes peittää vaan pitää näkyvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo graafinen jälki vetosi. Ehkä näitä saa tilattua netin kautta, pitääkin tutkia...

   Poista
 6. Ihana perhoskangas ja vihreä lintu!
  Huom! Uusi blogini osoite: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, pitää muistaa muuttaa osoite tuonne seuraamieni blogien boksiin.

   Poista
 7. Ei kyllä uskoisi, et oot joutunut himmaamaan. Sulla on ihan uskomattoman upea kuvakavalkaadi ja tuo taustatieto messuista!
  Täytyy tunnustaa, että kuvasin esim. parvekkeista aina nimilaput. Mutta kotona en ollutkaan enää varma, mikä oli mikä. Tarkistin parvekkeiden nimet sun postauksesta. Kiitos todella paljon avusta! <3 Vai voiko jopa sanoa, kiitos että sain luntata tietoa sun blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin ne nimilaput kuvasin :) Ei sellaisia ulkoa voi muistaa! No hyvä, jos olet saanut postauksista tarpeellista infoa, se on kiva kuulla, että voi olla hyödyksi. Yritän tässä seuraavaksi väsätä postauksen niistä ideapuutarhoista, joista en tällä kertaa innostunut niin paljon kuin edellisvuotisista.

   Poista
 8. Minäkin ihastelin noita mustavalkoisia tarjottimia, erityisesti tuota kissakuviollista ("yllätys"). Alimmainen ruosteinen/ruosteenvärinen "ruukku" on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä ehtinyt käydä katsomassa, onko tarjottimia myynnissä netissä...jäi kyllä kaivelemaan mieltä :) Sillai hyvällä tavalla!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!