maanantai 8. elokuuta 2016

Iloisemmin värisävyin

Ei ole viime aikoina ollut
paljon aikaa eikä energiaa
kuvata ja postailla.
Ihan vielä en kuitenkaan ole valmis luovuttamaan blogin suhteen,
joten jotta jotain tännekin välillä,
niin heitänpä kehiin kesälomalla maalaamani akvarellin.
Yleensä en tykkää maalata samaa aihetta montaa kertaa,
mutta kun aiemmin tein bassetista sinisävyisen, melankolisen version,
päätin tehdä toisen maalauksen samasta koirasta 
aurinkoisemmalla otteella.
Tällainen siitä tuli.


Kuvasin kännyllä, tuli vähän pitkulainen kuva tiukalla rajauksella,
oikeasti maalauksessa on taustaa vähän enemmän
tuolla vasemmalla, keltaisen sävyjä.

Referenssikuva on edelleen Karen Broemmelsickiltä.

22 kommenttia:

 1. Onpa kaunis. Ja huikean taidokashan sinä olet, edelleen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siitä tuli nyt tuollainen. Tahtoo aina mennä minulla tuollaiseen pipertämiseen, mutta teen töitä, että löytäisin punaisen langan myös muunlaisesta tyylistä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki osaa, ei muuta kuin sivellin käteen! Maalaaminen on siitä ihanaa, että unohtaa kaiken muun, kun siihen uppoutuu, aivot saa levätä :)

   Poista
 3. Kaunis, todella kaunis maalaus!

  Minullakin tuo postaus on ollut hiukan 'jäissä', aika kuluu ulkona ja säilöessä, päivät hujahtavat. Kuvaussessioita olen tehnyt jokusen talven postausten varalle. Mutta sitten kun ilmat viilenevät ja aikaa on enemmän olla koneella, postaustahti varmaan kiihtyy :D

  Edellinen postaus oli tosi upea! Tuonne pitäisi päästä ja varmaan nyt loman aikana matkan toteutammekin, hienoja kuvia, jopa keltaisista kukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ja ei muuta kuin nokka kohti Ruissia!

   Poista
 4. Taitavasti tehty. Kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikkakin tämä tyyli on se, josta olen kovasti eroon pyrkimässä tai ainakin yritän tavoitella "vapaampaa" ilmaisua, mutta se on todella vaikeaa. Minulle tuollainen piipertäminen tulee enemmän luonnostaan kuin loose style.

   Poista
 5. Upea! Ei voi muuta sanoa ♥

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, mutta pitkä tie on edessä ja monenlaista opittavana, hauska harrastus kuitenkin! Pitäisi vaan ainakin joka toinen päivä tehdä siveltimellä jotain, edes pientä luonnostelua, mutta siihen ei nyt tässä elämäntilanteessa ole mahdollisuutta.

   Poista
 7. Kaunista! Ole onnellinen, kun sinulla on noin hieno lahja. Olen vähän kade kaikille, jotka osaavat piirtää ja maalata. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt kovin montaa vuotta ole vielä akvarellimaalausta harrastanut ja aika harvoin maalaamiseen tarjoutuu tilaisuus kiireisen arjen keskellä, mutta tämä tuntuu harrastukselta, jota jaksaa jatkaa kauemman aikaa eikä ole pelkoa kyllästymisestä. On niin paljon opittavaa! Tämänkin maalauksen sain onnistumaan vasta kolmannen pesun jälkeen, onneksi paperi kesti :)

   Poista
 8. Pidän väreistä ja oletpa sinä taitava. Toivon että jatkat blogisi pitämistä, pienet paussit ovat joskus paikallaan tietenkin. Hyvää elokuun jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että minulla on blogiystäviä, jotka vielä näin monen vuoden jälkeen haluavat täällä käydä ja kuviani sekä juttujani katsoa ja lukea. Ainakin vielä jatkan, tahti on ehkä vaan hippasen hitaampi kuin ennen.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!