tiistai 30. maaliskuuta 2010

Hentoa sineä - lupaus keväästä

Huh, eilisiltana ehti jo tulla hiki otsaan, kun huomasin kuvieni hävinneen blogista. Ilmeisesti Picasan kanssa ongelmia ihan yleisesti, mutta nyt onneksi toimii taas!

Kotiin pitää saada jo kevään tuulahduksia - kauniin sinisen vivahduksen taivaansinestä tuo herkkä helmililja. Se ei oikein huonekasvina menesty, tykkää vähän koleammasta kelistä, mutta pakko oli silti saada hetkelliseksi ilon tuojaksi.


Uskoisin, että omani on Muscari armeniacum (enkuksi Grape Hyacinth). Minulle kelpaa mainiosti tämä sininenkin, vaikka valkoinen tuntuu olevan muodissa ainakin joissakin sisustuslehdissä...


Ps.  Mikä blogini aiheista kiinnostaa eniten? Klikkaa gallupissa ylhäällä oikealla, kiitos!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia :)

  On nuo helmililjat vaan niiiin ihania <3

  Mulla oli kans eilen ongelmia kuvien kanssa ja melkein jo ehdin huolestumaankin - mutta hyvä jos vika olikin 'vain' yleisesti Picasasta johtuvaa ;)

  Mukavaa pääsiäisen odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma noita helmililjoja.Minusta nuo liljat suurina aloina pihassani oli oikein herkkua silmille.

  VastaaPoista
 3. Eilen illalla bloggeri takkuili, onneksi se ei tee sitä usein ^^. Helmililjat on söpöjä, itse en oo koskaan laittanut sisälle mutta kukkapenkissä aika parvi. Niitä odotellaan ^^.

  VastaaPoista
 4. Oi, helmililjat ovat niin ihania! :) Meillä on niitä joka pöydällä, harvemmin vain löytää valkoisia, mutta kyllä nämä sinisetkin ovat ihania.

  Mukavaa pääsiäisviikkoa! :)

  Riikka

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!