maanantai 24. toukokuuta 2010

Persikan kukinta kohta ohi

Hellejakso sai persikkapuun kukkimaan todella nopeasti mökillä. Itse ehdin viikonloppuna paikalle kuvailemaan puolikuihtuneita kukkasia. Koska pölyttäjiä ei näkynyt, olemme sormin "tupsutelleet" kukkasia, jos vaikka taas tänä vuonna kelit suosisivat ja saataisiin myös persikoita elokuussa.



Ps. Mosaiikkityö on viimeistelyvaiheessa...

4 kommenttia:

  1. Kaunis kukka persikassa, en ole ennen nähnytkään :)

    VastaaPoista
  2. Millä vyöhykkeellä persikkapuu noin ihanaisesti tekee kukkaa ja satoakin? Täällä vyöhykkeellä 4 tai 5 ei taida moisesta voida haaveillakaan :)

    VastaaPoista
  3. Hey Indien Mint, I always thought in Finland it is cold and dark. You show me blossoms about blossoms, nice as the other. I was sometimes in Helsinki and there one has told to me that Finland is the land of the biochemistry in the future. I believe it becomes the land of the blossoms. Hope you understand what I write here. Completely lots of love
    Rosine

    VastaaPoista
  4. Paapii: I-vyöhykkeellä kasvaa, ja täälläkään ei anneta takuita, että menestyy. Meidän puu on ostettu 2004. Kovin suureksi se ei kasva, oksien pituus lähinnä kasvaa sivusuunnassa, mutta korkeutta ei ole pahemmin tullut lisää. Onneksi ja kuin ihmeen kaupalla se selvisi myyrien ja pupujen rouskutukselta tämän kovankin talven...

    Rosine: It´s true that in Finland it´s quite cold and dark during winter, but spring and summer are beautiful and bright. Everything blossoms already now, because we had an unusual heatwave just last week. The temperature was over 25 degrees during several days. It´s not so common in May. And all the flowers that I have here in my blog are from our summer cottage.

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!