maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannusvisiitti persikalla

Blogipostauksissa on ainakin omalta osaltani näin kesäaikaan hiljaisempi tahti, mutta toivottavasti hyvät lukijat muistatte vilkaista Mielen Lumoon silloin tällöin edelleenkin...Nyt ajattelin laittaa muutaman kuvan persikkapuuni kuulumisista: kukinta oli melko runsas ja sormipölytys onnistui hyvin: piskuisia, pörröisiä persikanalkuja on mukava määrä. Tämänkokoisia olivat juhannusaattoyönä:


Omituinen juhannushiippari päätti pysähtyä drinksulle persikkabaariin...ei ollut mikään siro ilmestys, mikä lie musta koppakuoriainen. Kärsänsä se kuitenkin työnsi persikkaan ja olisi siinä viihtynyt varmaan pidempäänkin, mutta törkkäsin sen pois - jäljelle jäi reikä!


4 kommenttia:

 1. Danke liebe Indien Mint. Ja, meine Rosen sehen in diesem Jahr wunderbar aus.
  Ich habe dich schon vermisst!
  Ganz liebe Grüße
  Rosine

  VastaaPoista
 2. Persikoita, wau! Enpä olisi uskonut tuosta karvapallosta, katsoin ensin että onko kyseessä jokin huovutustyö ;D ...en siis ole koskaan nähnyt pikkuista persikkaa. :) Olen ensimmäistä kertaa käymässä, joten kysäisenpä vielä, millä vyöhykkeellä asut? Ei varmaankaan kovin pohjoisessa onnistu persikoiden kasvatus? :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Saara! Hih, huovutus! Juu, tommosia harmaita pikkupallosia ovat vielä. Pidetään peukkuja, että on lämmin heinäkuu, sadonkorjuu on yleensä ollut elokuun puolivälissä. Ihan ykkösvyöhykkeellä kasvaa tämä persikkamme metsän keskelle raivatussa rinteessä...Mukavaa, kun kävit, tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista
 4. Hauskat nuo huopamaiset persikanalut! Ensikatselulla luulin hämähäkinpesiksi. :D

  Koppis on joku nirppu, ilmeisesti mustanirppu.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!