maanantai 27. syyskuuta 2010

Metsään on tullut jo syys

Murrr, ehti tuossa jo muutaman tunnin verran potuttaa, kun kuvien lisääminen Bloggerissa ei onnistunut. Ratkaisuksi keksin päivittää Adobe Flash Playerin.

Ennen tätä kuvaongelmaa istahdin alkuillasta tuulen tuivertamin hiuksin koneeni äärelle katselemaan viikonloppuna kameraan tallentuneitá syyshetkiä. Auringonsäteiden villiä vilkuntaa, sienien alati muuttuvia muotoja, sammaleen täydellistä vihreyttä, kellastuneiden kaislojen aaltoilua, kukkakärpästen pörräystä, ilmassa leijailevia höytyviä - ajatuksena oli jakaa kanssasi nämä muutamat jo ohimenneet syyshetket...siihen vierähtikin sitten Bloggerin oikuttelun vuoksi kokonainen ilta, jotta sain kuvat tänne näkyville:


5 kommenttia:

 1. Syksyn valo on huikea... ja värit.. Hienot otokset olet taas napannut. Olen samaa mieltä, että kuvien kanssa touhutessa menee ilta jos toinenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.Nyt on aurinkoisella säällä ihana kuvat kun valo ei ole niin rajua kun kesällä päivällä.

  VastaaPoista
 3. Huikeita otoksia! Todella kaunista,tuollaisesta luonnosta nauttii täysillä pelkkien kuvienkin kautta :)

  VastaaPoista
 4. Arghh, vastasin teille kaikille ihanille kommentoijille juuri, mutta kun painoin Julkaise, pämähti virheilmoitus Error 503, jonka nykyään jatkuvasti saan näissä kommenttibokseissa.

  Joten nyt ei ole aikaa naputella kirjoituksiani uudestaan kaikille erikseen, mutta kiitän ja kumarran nöyrästi kauniiden sanojenne edessä, tulin oikein hyvälle tuulelle viestinne luettuani! Kiitos siitä!

  Ps. Vahingosta viisastuneena kopion tästä eteenpäin kirjoittamani viestit, niin saan ne sitten virhetilanteessa nopeasti uudestaan esille :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!