lauantai 16. lokakuuta 2010

Parvekesiivousta

No niin, tiskiräteistä on hyvä hypätä parvekesiivouksen pariin! Olen yrittänyt laittaa parvekettani talvikuntoon, mutta en ole raaskinut ihan kaikkia kasveja kiikuttaa pois, koska ne ovat vielä lasittamattomalla parvekkeellani pärjänneet. Kuvat on napsittu siivouksen lomassa, joten mitään valokuvauksellisia asetelmia en ole ehtinyt kyhätä :)

Sitruunamelissa kukoistaa niin kovin vehreän vihreänä...ja tuoksuukin vielä!


Komeaan kokoon taimesta kasvanut Rosebud Appleblossom kukkii vielä monin kukkavanoin.


Sypressi, joita on toinen samalainen, tuskin kestänee talvea, mutta harkitsen jonkinnäköistä talvisuojausta...ainahan voi kokeilla!


Vaaleanpunaiset marketat joutuivat kirvojen valtaan loppukesästä, ja poistin ne tästä korin keskeltä. Istutuksen hopealle häivähtävät muratit porskuttavat edelleen!


Loistokärhöni Rr. Ruppel ei enää jaksa kukkia, mutta kiipeilee vielä kiiltävin lehdin.


Kaali kuulemma kestää vähän pakkasta, mutta ei useampaa perättäistä kunnon pakkasyötä.


Hyvältä ystävältä lahjaksi saatu syysistutus.


Vähän on tyhjännäköistä ja betonilattia hohkaa jo ilman mattoa. Otin kaislamatot pois, etteivät homehdu syysmärkyydestä. Callunoitakaan en ole enempää ehtinyt hankkia, mutta kyllähän näistäkin jo on silmälle iloa.


Yksi pohdinnan aihe on, mitä teen punaviinimarjalle...yritänkö pakkaspeitteen avulla pitää sen talven yli parvekkeella vai raahaanko sen mökille ja istutan sinne? Hmmm...


1 kommentti:

  1. Rosebud Appleblossom näyttää aivan ihanalta, suloiset kukat.

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!