maanantai 22. marraskuuta 2010

Raikas yhdistelmä

Mikähän tekee puna-valkoyhdistelmästä niin raikkaan oloisen? Mistä on polkkatyynyt tehty? Sokerista, tärkkelyssiirapista, piparminttuöljystä ja varmaan jostain väriaineesta. En kauheasti tykkää näistä, siis suussa, mutta ovat kauniita katsella. Näin joulun alla. Tulee pirtsakka olo!6 kommenttia:

 1. Ihana karkkiasetelma.Minäkään en hirveästi noiden karkkien mausta pidä,mutta ne on todella nättejä. Näyttää kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ilmajoella Polkka karkkitehtaassa kerran käydessä ostin tyhjän pullon jossa oli Polkka-karkkeja. Ohjetta noudattaen läitoin siihen tavallista viinaa. Pulloa seisotettiin aikansa välillä ravistelin. Kun namuset olivat sulaneet tulos loistava snapsi josta naisetkin piti. Sopi raakaan kalaan ja rapujen kera.

  VastaaPoista
 4. Hietzu: kuva on otettu ulkosalla, kun sisällä ei riitä valo ilman salamaa. Karkit on blogissa aiemmin esittelemäni pienen puu-sinkki-lipaston päällä.

  Henrietta: mielelläni lahjoitan sormuksen sellaiselle, joka siitä oikeasti tykkää. Meilailen.

  Sirkkis: Toihan oli hauskanen ohje. Mulla jäi polkkatyynyjä vielä pussiin iso satsi, kun tuo lasipurnukka on niin pieni, joten pitäisköhän kokeilla...semmoisen maustepullon voisi antaa jollekin jopa joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 5. Punavalkoinen on minunkin mielestä kiva väriyhdistelmä. Minulla on karkkikepit vielä kaapissa odottamassa, pitäisi laittaa johonkin näytille. Tuo purkki on kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Merja K: juu, mullakin on vielä niitä Polka-keppejä laatikollinen...mietin, että niitä vois käyttää vaikka lahjapakettienkin koristeena. Pikku purkki on omasta mielestänikin söpö, ihastuin myös sinkkikauhaan. Molemmat on lähialueen sisustusliikkeestä.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!