tiistai 2. marraskuuta 2010

Vaihtelunhalu iski

Marraskuinen harmaus hiipii sumun lailla myös Mielen Lumoon...kauniilla, miellyttävällä, harmonisella ja yksinkertaisella tavalla, toivottavasti. Kaipasin vaihtelua, joten vaihdoin blogin ulkoasun syksyisistä ruskean ja vihertävän sävyistä vähän hillitympään. Tällä mennään, kunnes se taas iskee - kyllästyminen!


Tässä olisi lisää inspiksen lähdettä...maatuskakangasta kauan haikailin, nyt sitä olisi pieni pala, mutta mihin raaskin sen käyttää...ehdotuksia? (Kankaassa on paljon minimaatuskaryhmiä tai -pareja...kuva on siis melko läheltä otettu)

6 kommenttia:

 1. Ompele nätti pussukka johon ompelet palan maatuskaa ja edellisen jutun pitsiä pussukan yläsaumaan ja kiristysnauha edellisen jutun alimmaisesta haalean pinkistä nauhasta. Sisälle laitat jonkun ihanan keramiikkatyösi ja annat jollekin joululahjaksi koko koreuden:)

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on miellyttävä =)
  Maatuskakangas on somaa,itsellänikin sitä oli pieni palanen,tein taaperolle tyynynpäällisen...
  Jos saisin tuota lisää tekisin,ehkä,kännykkäpussukan/sydämiä/tähtiä/Tilda maatuskan alaosaksi laittaisin/osaksi tilkkutäkki projektia..........

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas! Minäkin ehdottaisin jonkinlaista pussukkaa. Huulipunapussukan itse tuosta tekisin :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään uudesta ulkoasusta,raikas ja harmooninen :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista maatuskakangasta,todella ihanan näköinen:)Jaaha,että minkä vois tehä,nooo jonkinlainen pussukka,johon sitten joululahja pikkuinen ja antaa jollekin ystävälle joululahjaksi♥.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!