maanantai 20. joulukuuta 2010

Huonoa tuuria

Ensimmäinen lomapäivä ja tietysti juuri silloin iskee flunssa! Höh!

Tähän postaukseen ei ollut järkevää kuvaa, joten laitanpa tämän, kun on mielestäni hauska! Ihan kuin pieniä ikkunoita...lumi näyttää sokerilta!


Vähemmän huonoa tuuria teille ja oikein leppoisaa joulunalusviikkoa! Ja ai niin, piti vielä sanoa, että tervetuloa kaikki uudet lukijat - vai pitäisikö sanoa katselijat, koska blogissani pääosassa ovat lähinnä kuvat ja tekstiä on melko vähänlaisesti :)

9 kommenttia:

 1. Ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Eipä iskenyt flunssa nyt juuri jouluaatoksi, vaan nyt ehtii ne pahimmat päivät mennä ohi ennen joulua. Pikaista paranemista ja mukavaa joulunaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Parane pian ja ota rennosti sekä hoida itseäsi ♥

  VastaaPoista
 3. Koitahan tervehtyä. Ihana paketti tuli tänään ja olen aivan rakastunut uuteen sormukseeni, tämä on NIIIIN kähee:) Sydänkin on ihana ja pääs kunniapaikalle, olet niin siististi ommellutkin sen. Tämä taitaa olla jouluni paras paketti:) KIITOS kaunis ja syvä niiaus.
  Kävin tänään vanhan ylioppilastalon myyjäisissä ja siellä oli yksi rakusavisti myymässä tuotteitaan. Rupesin jo mietiskeleen voitko se olla sinä kun oli tuttuja kärpässieniä magneetteina myynnissä, olitko se sinä, et kai jos olet flunssassa kotona!

  VastaaPoista
 4. Sude, Sirkkis ja Henrietta: Kiitos toivotuksista - vähän on vaikea relata, kun on joulusiivous tekemättä, ruokaostokset ostamatta, lahjanviennit tekemättä jne., mutta tehdään, mitä voidaan :)

  Henrietta: Ole hyvä - mukava, että pidit paketin sisällöstä! Hih, en ollut ylioppilastalon myyjäisissä, mutta kärpishän on melko yleismaailmallinen aihe, joten ei mikään ihme, että joku muukin on aiheeseen tarttunut. Toivottavasti olivat kuitenkin vähän erinäköisiä kuin omani :)

  Sormuksesta vielä sen verran, että silloin, kun et käytä sitä, älä jätä sitä suoraan auringonvaloon, sillä aurinko haalistuttaa sormuksen savustuneita mustia sivuja. Jos väri haalistuu ja haluat reunat takaisin mustaksi, voit mustata ne mustenesteellä.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, koeta toipua pikaisesti :)

  Hauska tuo kuva, mitä se esittää? Yritin pähkäillä kovasti, mutta ei auennut blondille ;)

  VastaaPoista
 6. Asia selvä laitan aina "kassakaappiini" johon valo ei paista ja rosvot eivät mene:)

  VastaaPoista
 7. Merja K: Kiitos, koitan pikaisesti tulla joulukondikseen, kurkkukipu on niin tylsää! Oletko oikeasti blondi? Heh! Kuva on otettu parvekepöydästä, joka on reiällinen. Lumi on sulanut hauskasti reikien ympäriltä.

  Henrietta: Hyvä, hyvä! Voisikon olla vorojen suosikki :)

  VastaaPoista
 8. Merja K: Siis nyt toi näytti tossa kommentissa ihan hassulta. Tarkoitin siis udella, onko tukanvärisi oikeassa elämässä vaalea? Olin jotenkin kuvitellut sinut tummatukkaiseksi :) Hassua, minkälaisia erilaisia mielikuvia ihminen itselleen muodostaa pelkän blogitekstin perusteella...

  VastaaPoista
 9. Heh, ei näyttänyt hassulta kommenttisi lainkaan :)

  Oikeasti olen tylsä maantieväritukkainen, mutta kampaaja saa se kovin "hunajaiseksi" eli kai minua blondiksikin voisi sanoa :)

  En olisi arvannut tuota pöydäksi ;)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!