maanantai 27. joulukuuta 2010

Raitoja

Jouluherkut nautittu, ja eka joulunjälkeinen työpäiväkin jo pulkassa. Arki heilahti kunnolla naaman eteen, kun kaupungissa piti aamulla lapioida itse parkkiruutu sellaiseen kuntoon, ettei tarvinnut ajaa autoa suoraan puolen metrin hankeen. Mutta onneksi kotona on kauniita amarylliksiä, joita ihaillessa karistuvat mielestä arkiset hommat. Tämä raidallinen muistuttaa vähän jouluista polka-karkkia, eikö totta?Kukkaetiketin mukaan amaryllis viestii suurenmoista kauneutta. Olen ihan samaa mieltä.

5 kommenttia:

 1. Mulla ei ollut yhtään joulukukkasta mutta äiti toi eilen amarylliksen. Siinä on vasta yksi kukka auki ja se on kerrottu valkoinen...se on upea.Tuo sun on kyllä ihanko se karkki.
  Eilen puoli talonyhtiöö teki aamulla lumitöitä ja kolmen tunnin päästä näytti siltä kuin lumitöitä ei olisi koskaan tehtykkään. Vanhempani olivat ihan ihmeissään lumen määrästä kun Hämeenlinnassa ei ole paljon yhtään.

  VastaaPoista
 2. Henrietta: Kerrotut ovat todella komeita! Kokeilin itsekin tänä vuonna ekaa kertaa kerrottua valkoista. Se on suorastaan loistelias!

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköinen suorastaan on tuo amarylliksesi.
  Minulla on niitä valkoisia kerrottuja... ne on vaan niin upeita.
  ...ja lunta saatiin eilen tänne meillekin... isäntä oli koko päivän lumitöissä. Ihan mielellään, kun lumi oli kevyttä ja ihan uusi lumikolakin vielä :D

  VastaaPoista
 4. No ihan on kyllä kun namu tuo sinun kukkasi. Kaunis kuin mikä!

  Täälläkin paiskittiin lumitöitä kahteen pekkaan 4 tuntia eilen...! Kyllä nyt saisi jo riittää tämä lumi, tai jos sitä pitää sataa eikö sitä voisi tulla vain vähän kerrallaan...?

  VastaaPoista
 5. Risusydän: Niin, voihan se lumenluonti olla mukavaakin, jos ei juuri siinä tilanteessa ole tuhottoman kiire muuten, kuten töihin mennessä. Hyvää hyötyliikuntaa, tulee takuuvarmasti hiki!

  Bean emäntä: Olipas teillä iso urakka, ilmeisesti iso pihakin sitten :) Itse en ole talvi-ihminen ollenkaan, joten minun puolestani lumet voisivat sulaa saman tien.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!