sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Avarammille patioille?

Löysin arkistoistani pari hauskaa kuvaa, jotka tavallaan kuvastavat fiiliksiäni tällä hetkellä. Odotan erittäin malttamattomasti kevättä, vaikka tiedänkin sen vielä olevan kaukana... Sama tunnelma tuntuu olevan näillä isoon "huvimajaan" ahdetuilla kesätuoleilla.

Kauanko joudumme vielä olemaan täällä talvea paossa?
Ahtaalle ja pimeään tungettuina?
Pääsemmekö pian avarammille patioille?


7 kommenttia:

 1. Voi tuoli parkoja!! Nyt kun katson ikkunasta ulos niin kevät ei ole kaukana. Talitiainen laulaa jo iloisesti ja aurinko syleilee hankia. Toivottavasti olet jo parantumaan päin pitkän flunssan jälkeen!

  VastaaPoista
 2. Hanni: Niin, eilenkin täällä päin vaikutti hetken vähän keväisemmältä, kunnes iso pilvipatja tuli, nielaisi auringon ja alkoi viskomaan valkoisilla räntäräteillä. Mutta totta kai se kevät sieltä joskus tulee, omia aikojaan, mutta ainahan se on tullut :) Valitettavasti kolmenkaan viikon jälkeen flunssa ei ole ohi, on todella sitkeää ja vienyt voimat. Rauhallista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi mitkä tuolipinot. Jotenkin ankealla tavalla niin hellyyttävä kuva! Kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa, vihdoin alkoi aurinkokin paistaa!

  VastaaPoista
 4. Huvittava kuva :) Ihan kuin niitä palelisi tuolla, kun ovat niin kasaksi vetäytyneet :D

  VastaaPoista
 5. Joko sie unohit että me ollaan siellä beachilla pötköttelemässä drinkkilasi kädessä ja aurinkohattu päässä:)

  VastaaPoista
 6. Henrietta: Heh, ai niin, siellähän me, juuri kävin kastelemassa varpaita lämpöisessä, turkoosinsinisessä meressä...

  VastaaPoista
 7. Purnauskis: No tänään tosiaan tuntui mukavammalta, kun oli auringonpaistetta tarjolla koko päivän...ja päiväkin oli vähän pidempi jälleen!

  Sude: Niin, kyllä kait sitä jäätyy, kun ihan on avarat seinät :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!