sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Täältä pusketaan

Täältä pusketaan, kaksi viikkoa kestäneen flunssan jälkeen, takaisin arkeen... Mielestäni viime syksyinen kuva sopii hyvin tähän tunnelmaan :)


Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon!
 

Sain myös mukavan yllätyksen - kivan tunnustuksen Sellariinalta, joten kiitoksia paljon! Tähän liittyy ymmärtääkseni pyyntö tunnustaa seitsemän asiaa. Voi kamala! Teen tämän lyhyen kaavan mukaan ja kerron täysin älyttömiä ensimmäiseksi mieleen tulevia ajatuksia:

1. Inhoan auton ikkunoiden skrapaamista.
2. Tykkään ruokkia mökkirannan pikkukaloja kädestä.
3. En tajua, miksi paarmat eivät voi vastustaa minua.
4. Jostain syystä olen ihastunut bambeihin.
5. Ajattelin ensi viikolla mielialaharhailla.
6. Olin hieman pettynyt, kun voitin lotossa vain euron.
7. Ajattelin ryhdistäytyä huomenna ja aloittaa suklaalakon.

Tunnustus pitäisi kuulemma jakaa eteenpäin 15 blogille, mutta tykkään niin monesta blogista, että kuka tahansa voi tämän itselleen bongata, jos siltä tuntuu!

6 kommenttia:

 1. kiva kuulla jos flunssa jo hellittää otettaan....
  sinulla on aina niin ihania käsintehtyjä keramiikka-juttuja.Onko sulla ihan oma uuni, jossa voit savea poltella?

  hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kirsikka: joo, meinasin jo ihan hermostua, etteikö flunssa ollenkaan lopu, mutta nyt vaikuttaa lupaavalta. Kiitos kehuista. Ei ole omaa uunia, erilaisilla kursseilla, lähinnä työväenopiston keramiikkakursseilla, käyn vuosittain. Sekä pidemmällä kurssilla että lyhytkursseilla. Ja kiitos samoin, hauskaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Flunssat ovat tänä talvena olleet sitkeitä. Kiva kuulla, että jo alkaa helpottaa:) Oli kiva lukea nuo tunnustukset:)

  VastaaPoista
 4. Tämä on hauska kuvavertaus itsestäsi:) Mä olen kans aika pettynyt kun en voittanut edes euroa.Ajattele vois ostaa sellaisen talon jossa olis työtilat kans ja oma uuni savelle ja töissä vois käydä vaan harrastuksena sosiaalisen piirin vuoksi ettei kokonaan eristäydy, oisko hienoo?!
  Nautiskele elämästäsi terveenä. Mua vaivaa vieläkin iskias(kohta 3kk) ja menen tänään ortopedille joka varmaa ehdottaa leikkauspöytää joka ei kyllä nappaa mut haluaisin liikuntakykyni takaisin. Olen kyllä aika hyvin oppinut olemaan tietokoneella seisten. Näin sitä taas oppi arvostaan terveyttä oikeinurakalla kun sais edes yhden hyvän päivän:)

  VastaaPoista
 5. Suloinen syyskuva ja sopii sanoihisi! Ei voi olla totta, mekin voitettiin lotossa YKSI kokonainen euro:)
  Aloitin tänään kansalaisopiston valokuvauskurssin ja nyt on kova into oppia ihan oikeasti kameran käyttöä ilman ainaista automaattinäppäintä.
  Iloa ja valoa ja kevättä kohtimenoa!

  VastaaPoista
 6. Marge: Eipä flunssa vieläkään ole kokonaan hellittänyt otettaan, mutta taistellaan... Olen melkoisen huono tunnustamaan, mutta jotain sain pakon edessä puserrettua :)

  Henrietta: se oli niin pieni ja suloinen sieni, puski sinnikkäästi karikkeen alta esiin. Hassua, mutta mulla samanlaiset haaveet! Mutta kun ei onni suosi, niin sitten ei. Selkävaivat myös tuttuja, itsekin teen välillä töitä seisten. Pidän peukkuja, et löytyis muu konsti kuin puukko!

  Tinttarus: valokuvauskurssi, kuinka jännää! On aina mukava oppia elämässä uusia asioita ja taitoja, opiskeluintoa siis sinulle!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!