lauantai 12. maaliskuuta 2011

Koukuttua

Enpä ole tainnut virkata sitten kouluaikojen, joten pitihän sitäkin taitoa nyt virittää uudestaan. Ystäväni veresti muistojani silmukoiden suhteen ja sen jälkeen heti hommiin. Ostin isomman koukun ja paksumman langan (itseasiassa trikookudetta), niin tulee vähän nopeammin tulosta! Aloittelin ihan väsäämällä näitä erikokoisia koreja. Yhden laukunkin ehdin jo koukuttaa kasaan, mutta purin sen sitten kuitenkin.


Mustaa trikoota olisi vielä kilon verran, sitä seuraavaksi...

9 kommenttia:

 1. Nytpä taisit jäädä koukkuun koukkuun. Etkä mitenkään helpoimmasta päästä alkanut verestämään taitojasi. Trikookuteen virkkaaminen on tosi raskasta, mutta tulos on kyllä vaivan arvoista. Kori on tosi kiva ja moni käyttöinen.

  VastaaPoista
 2. Upea!! Mun olis tarkotus mattoa kokeilla mutta kun... ;D

  VastaaPoista
 3. Onpa kivannäköinen! Ihanasti tulee isot "solmut" esille. Ja kivempiahan tuollaiset omatekemät on kuin kaupasta ostetut. Saa sen värisiä ja kokoisia kuin haluaa.

  VastaaPoista
 4. Meillä olis Menitan outlet myymälä tossa lähiostarilla ja siellä vaik minkä väristä kudetta. Tules shoppaileen ja kudo mulle pyöreä matto,jookos:)

  VastaaPoista
 5. Ihana väri! Kauniita ja käytännöllisiä koreja varmasti :)

  VastaaPoista
 6. Ihan kori! Ne on niin monikäyttöisiä )
  Olen itsekkin tehnyt noita ja seuraava urakka olis matto. Katsotaan miten se onnistuu ;)

  VastaaPoista
 7. Hei, oisko sulla ohjetta kuvan korista pohjineen? on tosi nätti :) voi kumpa itsekin osaisin tehdä tuollaisen..

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Anonyymi! Valitettavasti ole mitään kirjoitettuja ohjeita, kun sain opin ihan vierihoidolla. Mutta netistä näitä ohjeita löytyy aika paljon, kurkkaappa vaikka www.kangasaitta.fi. Virkkaaminen on yllättävän helppoa, kun silmukat muistuu mieleen, joten ei kun innolla koukku käteen ja kokeilemaan!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!