perjantai 8. huhtikuuta 2011

Puutarhamessumaraton

Parissa blogissa olenkin jo nähnyt kuvasatoa Helsingissä parhaillaan menossa olevista Kevätpuutarha-messuista. Vierailin siellä torstaina ja tässä parinkymmenen kuvan maraton eli pieni otos näkemästäni...enjoy!


Aloitetaan puutarhamaraton kevein askelin kukkatossut jalassa......ja maratonin päätteeksi on ihana levätä ja upottaa päänsä kukkatyynylle...aah!


Ps. saat halutessasi pienemmät kuvat isommiksi klikkaamalla...

10 kommenttia:

 1. Oih, mitä ihanuuksia siellä on ollutkaan....
  Kiva päästä messuille näin kuvien välityksellä, minulta jäivät tänä vuonna väliin...sitten taas kun on Turussa, ehtii paremmin!
  Kiitos sinulle kuvista ♥

  VastaaPoista
 2. Sarin kävin kytsiin heti ko se oli laittanut kuvat blogiinsa. Sulla on on kunnon kuvasatsi just mitä kaipasin. Näiden perusteella kantsis käydä katseleen just näitä yksityiskohtia. Noi tossut ja tyyny on niiin ihkut:) Mua alkoi jo nyt ottaan sydämestä pari huonekalua sun kuvissa jotka haluisin heti mutta tiedän etten saa...kestänkö mennä kiusaamaan itseäni, sitähän se on....ota karkki-et saakaan. No pitää kattoon millä tuulella sitä huomen on ja tehdä sit päätökset. Ostikko mitään sieltä ja kiitos kuvista:)

  VastaaPoista
 3. Marja: kuvia tuli räpsittyä paljonkin, joten oli vaikea valita, mitä laittaa kuvamaratoniin, mutta yritin laittaa vähän erilaisia...Joo, olen käynyt useampana vuotena Turun puutarhamessuilla ja kyllä tykännyt...

  Henrietta: Muakin sykähdyttivät juuri nuo samaiset tossut ja tyyny, löytyvät parvekeosastolta. Ai, ostinko? Siemenpussihyllyköt olin laittanut jo etukäteen pannaan, kaukaa kierrettäviksi, koska aiemmin ostetutkin ovat vielä suurelta osin kylvämättä. Ostin Sarahin, Maryn ja Denisen eli yhden pionin ja pari erikoispelargoniaa sekä söpön palloesikon ja sinkkikamaa ja sit vähän jotain yrttilannoitetta yms. Ai niin, ja semmoisen rautaisen, vähän krumeluurin minikasvihuoneen. Ihan parvekkeen pöydälle. Kesällä ajattelin postata siitä sitten kuvan, pari. Kerro sitten, mitä sulle jäi käteen, jos päätät sukeltaa tungokseen!

  VastaaPoista
 4. Enpä ole tuollaisista messuista kuullutkaan. Jopas tuli keväisiä ja kesäisiä tuulahduksia. Kuinka voimakas vaikutus kasveilla ja kukilla onkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Minulta on kyllä jäänyt huomaamatta nuo hauskat tossut ja ihanainen kukkatyyny :)

  Mukavaa viikonloppua, ihanaa aurinko paistaa!

  VastaaPoista
 6. Joo olen lähdössä tässä just messuileen. Yksin kun menee voi edetä niin hissukseen kun haluaa eikä hermo pala oli sit jengiä vaikka satatuhatta. Miten sie sait tuon kaiken rahdattua himaan!? No jos tulee shoppailtua pitää soittaa mies hakeen autolla pois:)

  VastaaPoista
 7. Hietzu: juu,kukista saa energiaa!

  Merja K: mä taas en ehtinyt ihailemaan niitä kukkakimppuja, joista sulla oli kuvia :)

  Henrietta: mulla oli kuski ja kantaja mukana :)

  VastaaPoista
 8. Hyvin samanlaisia kuvia minunkin kamerastani löytyi, ja blogistanikin;)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia oletkin ottanut messuilta, minulla oli varmaan liian negatiivinen fiilis, niin en nähnyt mukamas mitään kaunista, ja kun katselen kuviasi, niin voi mahoton, oliks nää kaikki sieltä.
  ;) Kiitos kauniista kuvista.Palautit uskoni puutarhamessuihin.

  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 10. Sulla on ollut IHANA päivä!
  Todella kauniit kuvat ...

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!