tiistai 5. huhtikuuta 2011

Voihan sääski sentään!

Yleensä olen eläinrakas, mutta nyt kodissani leijailee maapähkinän ja pepinon saapumisen jälkeen parvi harsosääskiä enkä halua, että ne leviävät joka paikkaan, joten olen listinyt niitä sormin jo kymmenittäin. Tiedän, että harsosääsken munista pääsee eroon, jos antaa mullan kuivahtaa kunnolla, mutta maapähkinän kanssa se on pikkasen ongelmallista, kun mullan pitäisi pysyä koko ajan kosteana. Höh, ruiskuttelin nyt mäntysuopaliuosta multaan...Tässä muuten se pepinon taimi. Pepino-hedelmästä löydät lisää juttua tagista Eksoottiset hedelmät.


Ja vielä viime kesästä kuvallinen muisto puutarhamessuja odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Höh, toivottavasti ökkömönkijäiset häviävät :)

  Täälläkin odotellaan malttamattomasti messuja!

  VastaaPoista
 2. Harmillista, toivottavasti pääset eroon vaivantekijöistä!
  Kaunis kukka-kuva..niin herkkä <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on harsosääskiä vastaan keltaisia, ei-niin-sisustuksellisia, liima-ansoja :) Niihin aikuiset jää kiinni, eivätkä lisäänny Niin valtaisaa tahtia. Siemenkylvöjen kanssa ei oikein uskalla antaa pinnan kuivahtaa, kun kuivuu koko kasvi samalla :P

  VastaaPoista
 4. Voi, kun ne pikkuötökät on ärsyttäviä, joskus banaaneista tulee sellaisia pieniä kärpäsen näköisiä ötököitä,toivottavasti saat "listittyä" ne.
  Ihana kukkakuva tuossa, niin kauniisti vesipisarat ovat siinä. Minäkin joskus olen onnistunut ihan vahingossa dalian kuvamaan niin, että siinä oli vesipisaroita, ja se on yksi suosikkikuvani. Käyhän Riitan sisustusosastolla sitten myös :)

  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!