lauantai 28. toukokuuta 2011

Anonyyminä onnistuu

Bloggerissa on ollut jo useamman päivän ongelmana, ettei kaikkien blogeja pysty google-tilillä kommentoimaan, mutta olen itse onnistunut jättämään kommentin anonyyminä sellaisiin blogeihin, joissa se on sallittua. Mielen Lumossakin voit kommentoida anonyyminä, itse olen laittanut viestin perään bloginimeni.


Täällä on satanut, nyt tuulee, ei kovin kesäistä! Mutta onneksi kuitenkin viikonloppu vapaata, joten toivottelen valkoisen tulppaanin kera nautinnollista viikonvaihdetta teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia häikkiä taas blogeissa muutenkin, toivottavasti ei mitään vakavampaa kuitenkaan tiedossa.. Ehkä vaan päivittelevät jotain?

  Täällä on myös sateista ja harmaata, mutta luonto näyttää tykkäävään! Ihanaa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Upea kuva!

  Minulla on ollut sama ongelma joissakin blogeissa. Niissä, jossa ei ole ollut mahdollista kommentoida anonyyminä, ei ole onnistunut ollenkaan. Toivottavasti ei ole pysyvä vika.

  VastaaPoista
 3. Maikki: Kiitos, lauantai olikin hyvä keli kitkeä rikkaruohoja, mutta sunnuntai on taas kulunut vesisadetta katsellessa...

  Sussi: Kiitos, tykkään itsekin tuosta kuvasta kovasti. Tulppaanin terälehdet ovat kuin samettia! Kommenttien määrä on tuntuvasti vähentynyt viime aikoina, mutta tuskin johtunee kaikki teknisistä vaikeuksista, vaan immeisillä on varmaan paljon nyt puuhaa ulkosalla ja ei niin tule istuttua tietsikan äärellä. Itse ajattelin kuitenkin päivittää blogiani edelleen melko säännöllisesti, koska tämä on samalla itselleni kuin luontopäiväkirja.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!