keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lisää makroilua

Viime viikonloppuna oli hetki taas testailla makro-objektiivia, mutta tuulinen keli teki kuvaamisen todella haastavaksi, jollei välillä jopa mahdottomaksi. Tässä pari otosta...toinen pikkulinnun pudonneesta sulasta, liekö peipon, ja toinen ihan täysin valkoisesta narsissista, joista pidän kovasti, koska ovat yksinkertaisen tyylikkäitä.


6 kommenttia:

 1. Jännittävästi narsissi on kuin näyttämöllä valonheittäjän edessä. Hieno kuva.

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kauniita molemmat!

  VastaaPoista
 3. Ihana höyhen, ne on aina kauniita kuvattavia. Mä näin maassa eilen sellaisen viimevuoden lehden josta oli kulunut kaikki ns. lehtiaines pois ja oli vaan ne "ruodot" jäljellä se oli kuin pitsiä. Pitelin kädessäni kuin aarretta ja kuskasin kotio jotta saan kuvan. Tuli ihan sellanen olo ku lapsena kun löysi jotain hienoa ja juoksi kotiin että kato äiti:)
  Täällä on kans edelleen kauhee tuuli.

  VastaaPoista
 4. Leena: sama mielikuva tuli itsellenikin, tykkään kuvasta kyllä.

  Sussi, Helmi ja Irmastiina: kiitoksia!

  Henrietta: tämä höyhen oli tosi minikokoinen ja vipatti tuulessa kuin mikäkin härpätin, mutta onneksi edes muutama kohta tarkentui. Höyhen on juuri sillä paikalla, johon on jostain lennähtänyt...luonnon taideteos, kun sopii mielestäni kuin nakutettu tuohon kiven ja jäkälän kuvioon. Hauskan aarteen olet löytänyt, jännä nähdä sitten lopputulos kuvana! Tommoset aarteet on ihan parhaita. Minä olin kova likka keräilemään pienenä erilaisia kiviä, niitä oli kotona peltipurkeissa vähän siellä täällä :) Tylsää, kun tuulen on ennustettu jatkuvan melkoisena. Meren rannalla se viilentää ilmaa myös merkittävästi, mutta vällyä sitten vaan niskaan.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!