tiistai 17. toukokuuta 2011

Peter Pan

Hankin pienen patjarikon ihan vain sen hauskan nimen vuoksi. Ensin Peter Pan majaili parvekkeellani "lasimajassaan", nyt hän on muuttanut avarammille maille mökille ihan taivasalle. Toivottavasti leviää ja kukoistaa hyvin!Parvekkeella talven yli säilynyt punaherukka, joka ei kasva pensasmaisesti eikä puuna, vaan vasten kehikkoa, kukkii täyttä häkää. Kukat eivät kyllä ole hääppöisen näköiset, mutta marjat sitten sitäkin punaisemmat...toivon mukaan.


10 kommenttia:

 1. Ihana kevät, kunhan taas vaan sää lämpenisi :)

  VastaaPoista
 2. Merja K: joo, olen ihan jäässä. Kauhea tuuli oli töistä lähtiessä, koleaa jopa! Laitoin patteriin puhinaa, kun tulin kotiin. Eihän tuolla tarkene parvekkeella edes taimia ulkoiluttaa :( Ps. Olet ihana, kun jaksat kommentoida tänne. Ei ole niin yksinäinen olo!

  VastaaPoista
 3. Kylmää täälläkin. Ai tuo on patjarikko ja mullahan on sitä...mie kun en koskaan muista nimiä pääasia että näyttää hyvältä. Se ei ole alkanut kukkimaan vielä, en muistanut että siinä oli noin suloiset kukat.

  VastaaPoista
 4. Henrietta: eiks ole kiva, että täällä blogilandiassa oppii aina jotain uutta? Mustakin noi kukat on tosi söpöset. Kivaa on, että myös sinä jaksat heittää tekstiä tänne kommenttilootaan - ilahdun viesteistäsi aina!

  VastaaPoista
 5. Suloinen tuttavuus tuo patjarikko.Siihen täytyy tutustua paremmin.

  VastaaPoista
 6. JaanaElina: patjarikko on tuommoinen mätästävä, sopii kivikkokasviksi aurinkoon tai puolivarjoon, ei kovin lannoitettuun maahan. Näin jostain ohjeita tavasin.

  Maikki: no, sullapa olikin patjarikosta ihania kuvia blogissasi!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva patjarikosta ♥
  Patjarikolla on myös sellainen ominaisuus, että se kyllä leviää hyvin, mutta ei ole kovin pitkäikäinen, eli vanhimmat osat kuolevat parin vuoden kuluttua ja kasvustoon muodostuu sellaisia tyhjiä kohtia. Muuten se on kyllä suloinen pieni kivikkokasvi :)
  Kylläpä punaherukkasi kukkiikin komeasti jo, söpöt kukat silläkin :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana kukka tämä Peter Pan -patjarikko! Muutenkin sinulla on täällä kauniita kukkakuvia!

  Kävin kurkkimassa mattoasi tuolla aiemmin. Mihin olet sen sijoittanut? Räväkkä on väriltään!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Hi,
  Thank you for your visit to my blog and your lovely comments.
  What a lovely plant with little pink flowers!
  All the best,
  Ingrid

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!