keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kädet mullassa

Piti vähän ensin hengähtää työpäivän jälkeen ja nyt myöhään illalla olen ollut jälleen kädet mullassa parvekkeella ja istutellut kesäkukkia. Vieläkään ei tullut valmista, mutta huomisillalla taas jatketaan. Tänään leikkelin myös orvokkeja alas, jotta jaksaisivat tehdä uuden kukinnan myöhemmin kesällä. Tämän vuoden suosikki oli tämä hiukan rimpsureunainen vaaleanpunertava, joita löysin puutarhaliikkeestä tasan yhden,

9 kommenttia:

 1. Hempeitä kuvia blogi pullollaan, sai hymyn kasvoille :)

  VastaaPoista
 2. Ihana orvokki tosiaan, tykkään orvokeista, ne on niin suloisen persoonallisia, joillain on ihan selvästi kasvot ja erilaisia ilmeitä.tuo sinun orvokkisi on todella kauniin värinen ja ihana rimpsureunoineen.

  VastaaPoista
 3. Puutarhahommat on kyllä mukavia. Kitkin eilen illalla vanhempien kukkapenkkiä ja täytyy sanoa että ol tyytyväinen olo kun näki siistin penkin :)

  VastaaPoista
 4. Puutarhahommat ovat minustakin tosi mukavia ja aika kuluu niissä niin nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Oi miten hieno orvokki, en ole koskaan aiemmin nähnyt tuollaista ripsureunaista enkä tuon väristäkään. Ostaisin heti pois kuleksimasta minäkin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihna väri orvokissa, eipä ole kohdelle moista sattunut.
  Heti olisi mukaan lähtenyt..:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis rimpsureuna, ei ole minunkaan kohdalle tuollaista vielä osunut

  VastaaPoista
 8. On tosiaan kaunis orvokki. Siitähän kannattaa kerätä siemeniä talteen, jos vaikka lähtis ens kesänä kasvamaan uudestaan.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!