tiistai 23. elokuuta 2011

Omituinen tapaus

Johan on ollut omituinen tuttavuus tämä siemenestä kasvattamani keisarinelämänlangan lajike Split second, tämän vuoden uutuus! Köynnöskasvin siemenpussissa todetaan, että kasvilla on kerrotut vaaleanpunaiset kukat. Aika hörselöitä ovat olleetkin, ensi alkuun, nyt kukat ovat muuttuneet loppukesästä enemmän perinteisen elämänlangan yksinkertaisten kukkien näköisiksi.

Johtuneeko siitä, että kasvin lehtiä ovat parvekeolosuhteissa kiusanneet vihannespunkit, joista olen koko kesän sitkeästi yrittänyt päästä eroon, mutta en kovin hyvällä menestyksellä? Mutta mielenkiintoinen tuttavuus ja ihanan värisiä kukkia! Ehkä ensi kesänä koitan iskeä siemenet suoraan maahan esikasvatuksen sijaan...

 
 
 

Flunssa - minä: 2 - 2 (antibiootit menossa)

7 kommenttia:

 1. Outs,antibiootit onneksi tehoaa nopeasti...tai sitten ei :/
  mutta kukat on kovin kauniita =)

  VastaaPoista
 2. Somat hörselöt ja röyhelöt ja ainakin on vaaleanpunainen....
  Toivottavasti antibiootit tehoaa pian!
  Ai niin, hyvä kun mainitsit punkit, tuli heti mieleen, että pitää käydä maljaköynnökseen ilmestyneiden ötököiden kimppuun. Järein asein!

  Uusi sivupohja ja bannerikin sinulla. Hienot ♥

  VastaaPoista
 3. Zauberhafte Blüte♥♥♥ Rosine

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tauti pian talttuu, ei ole kiva sairastaa :(

  Kaunis kasvi!

  VastaaPoista
 5. Hieman ihmehörselön näköisiä mutta herkkiä, tuo viimeinen on melkein liian normaali ja menettää herkkyytensä sen vuoksi (mun silmissäni).
  Ihmisparka alatko nyt jo sen flunssakierteen!?! Toivotavasti ei nt mene taas ikä ja terveys ennenko saat itsesi taas kasaan. Voimia:)

  VastaaPoista
 6. Nätti kukka, molemmissa muodoissaan :) Paranehan pian! Mäkin olen täällä jonkun lenssun kourissa, ei nyt jaksais/ehtis sairastaa...

  VastaaPoista
 7. onpas erikoisen näköinen -ja kaunis ♥

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!