perjantai 9. syyskuuta 2011

Emalia, emalia..

Aika harvoin ehdin valitettavasti käydä kirppareilla, mutta nyt viikolla päätin yhden työpäivän päätteeksi kurvata matkan varrella olevan kirpparin kautta. En etsinyt mitään, mutta kun tämä neliönmuotoinen emalikulho singahti näkökenttääni kaiken tavaramäärän keskeltä, tiesin heti, että tuon haluan ehdottomasti!

En ole aiemmin tavannut tämänmuotoista emaliastiaa. Näin heti siinä mehevät omput tarjolla, ja kun ei ole sitä omaa omenapuuta, piti turvautua kaupan omenoihin, jotka olivat tällä kertaa aika megakokoisia.


Mitä tarkoitusta varten tuonmallinen emaliastia on mahdettu alun perin tehdä? Nätti se kuitenkin on ja todella hyväkuntoinen, vähän naarmuja pohjassa, mutta eipä muuta. Olen happy-happy tästä löydöstä! (Kuvan nappasin kiireellä ja alle heitin Cath Kidstonin "korkkaamattoman" keittiöpyyhkeen, en ehtinyt silittää!)

Leppoisaa viikonvaihdetta!

9 kommenttia:

 1. Tuo olisi suorastaa hehkunut valoa että tule hakemaan minut heti pois täältä, on se niin kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö...☺

  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Enpä ole minäkään aiemmin tuon muotoista emalikulhoa nähnyt. Mutta hyvä löytö!
  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kivan ja erikoisen mallinen emalikippo! Olis lähtenyt minunkin mukaani... Hyviä emalilöytöjä olen tosin tehnyt viime aikoina itsekin. Niitä vaan ei voi vastustaa... ;)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!