maanantai 19. syyskuuta 2011

Pitäisi, mutta joku muu on hauskempaa

Vapaapäivä töistä...ihan luxusta! Aamulla ei ole ollut kiirettä mihinkään, juuri virkkasin keskeneräisen bambuliinan valmiiksi, väreinä mustikkaa ja luumua. Täällä kotona PITÄISI siivota, mutta en henno käyttää harvinaista vapaapäivääni niin arkiseen puuhasteluun, vaan sadepäivän kunniaksi ajattelin tehdä jotain pieniä ompelutöitä. Se on paljon HAUSKEMPAA kuin siivous!


Kivaa alkanutta viikkoa
kaikille täällä piipahtaville!

14 kommenttia:

 1. Minäkin ilman muuta ompelun kannalla :) Laitathan näytille, mitä teit

  Iloista vapaapäivää ja maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Niin pitäisi siivota meilläkin, mutta kun muuta niin paljon mukavampaa tekemistä :) Eihän se sotku minnekkään karkaa .

  VastaaPoista
 3. Ompeluhommiin. Ilman muuta. Siivota aina ehtii ja nyt huomaamme syksyn (ainoan?) hyvän puolen, koko ajan tulee hämärämpää ja siivouksen tarve vähenee, kun armelias hämäryys kätkee kaikki pölyt ja villakoirat ja pienen epäjärjestyksenkin.....;)

  Taidan itsekin pitää tänään vapaapäivän ja järjestellä mielessäni viikon puuhat: lauantaina olen lupautunut yksille syysmarkkinoille, viikolla pitäisi valmistaa ystävän 50-vuotisleipomukset. Kotiuduimme Lapista pari päivää etuajassa, jatkuva sade alkoi tympiä. Nyt sitten on varaa vapaapäivään täällä kotona.
  Mukavaa vapaapäivää sinullekin ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanaa vapaapäivää ja nauti vain täysin rinnoin..siivota voi joskus toiste!!

  VastaaPoista
 5. ..siis kyllä käsityöt ja muu sellainen voittaa AINA siivouksen :) siis kun sormenpäiden kutitus ei muuten lakkaa :9, se on ainut hoitokeino siihen vaivaan, tosin mulla ainakaan ei koskaan kutita sormia tai ms. kun pitäis alkaa siivoomaan... HYVIÄ OMPELUHETKIÄ!!

  VastaaPoista
 6. Noin juuri ne vapaapäivät PITÄISI viettääkin ;)

  VastaaPoista
 7. Hei, blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 8. Hyvä ettet sortunut siivoamaan, pyykkäämään, tekemään ruokaa pakastimeen, pesemään ikkunoita... Vapaapäivänä pitää virkata tai tehdä jotain muuta kivaa!

  VastaaPoista
 9. Imurointia voi siirtää kunnes alkaa aivastuttaan, se on mun periaatteeni. Ajattelin josko ens viikolla sit tarttuis imuriin kun loma alkaa ja on aikaa enemmän. Ainoata vapaata ei missään nimessä kannata uhrata niin tylsälle hommalle:)

  VastaaPoista
 10. Siivota ehtii myöhemminkin.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Kiva huomata, että olette samoilla linjoilla!!! Merja K pyysi ompeluksia näytille, mutta en viitsi tässä vaiheessa vielä laittaa, kun en ole ihan varma, päätyykö ainakin osa niistä joululahjapakettiin...enkä paljon saanut aikaiseksikaan, pari pientä ompelusta! Ja välillä meinasi kiristyä pinna vetoketjun kanssa sompaillessa, vaikka yritin tyynnytellä itseäni, että tässä nyt vaan harjoitellaan niitä kouluvuosina opittuja oppeja :)

  VastaaPoista
 12. Kankaat ovat tosi herkkuja ja pitsi kaunis:)Olit tosi kärsivällinen, kun osasit ajatella noin fiksusti tuon ompelukoneen kanssa:)Siinähän sitä sitten oppii:)
  Kivaa loppuviiikkoa!♥

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!