torstai 27. lokakuuta 2011

Vähäsen jungle-fiilinkiä

Tuleva talvi, kylmyys ja pimeys ahistavat sen verran, että kukkakaupasta tarttui mukaan vihreä ruohomätäs, vähän viidakkotunnelmaa kotiin! Cyperus zumula, kaupassa isosädekaislaksi tituleerattu, voinee hyvin, jos muistan kastella säännöllisesti enkä päästä sitä ikinä kuivaksi...Blogger on tökkinyt pahasti viime päivinä, kun olen käynyt blogivisiiteillä ja yrittänyt jättää kommenttia. Toivottavasti Mielen Lumoon pääsee hyvin kommentoimaan, minun puolestani täällä on avoimet ovet, toivon mukaan Blogger ei ilmesty portinvartijaksi väärällä tavalla!!!

6 kommenttia:

 1. Taitaa bloggeriin "parannella" itsensä hengiltä....mulla ei kommentointi onnistu läppärin kautta ja nopeus edelleen etanan tahtia.
  Mahtaapi olla monella muullakin sama homma koskapa päivityksiä tulee harvemmin kuin normaalisti.

  VastaaPoista
 2. Piristävä kasvi!

  Blogger tökkii aina välillä...

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskan näköinen huonekasvi, piristävä ilmestys:)

  Kiusaa se tekee bloggeri täälläkin, ei päästä kommentoimaan kuin murto-osaan lukemistani blogeista, todella harmillista:)

  Rentouttavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Ihana ruohomätäs. Mulla ollut kans vaikeuksia hitauden kans. Toissapäivänä en saanut edes julkaistua omaa postausta hetkeen.
  Tulin tuomaan sulle linkin jonka lukijoihin kuulun. Rouva siellä on ommellut ihania taidelehtiä. Tämä ei sovi mun hermoilleni mut sulle saattais antaa ideoita. Ne on todella kauniita, käy kahtoo kun kerkeet:)
  http://patinamoon.blogspot.com/2011/10/art-leaves.html

  VastaaPoista
 5. Kaunis kasvi, mutta ei sovellu minulle...siis jos ei saa koskaan kuivua....☺☺

  VastaaPoista
 6. Ostin saman näköisen kasvin ulos Bauhausin kesävihreämix hyllystä. Ei ollut lajikkeesta tietoa eikä hoito-ohjeita. Mutta ostin, kun oli niin kaunis muoto. Taidan käydä sen nyt kastelemassa....

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!