maanantai 28. marraskuuta 2011

Aineeton lahja

Minulla on ollut viime vuosina tapana tukea joulun alla aina silloin tällöin mm. WWF:n suojelukohteita, heidän sivustollaan on saanut valita WWF:n kohteista tietyn eläimen/asian, jonka suojeluun haluaa lahjoituksensa suunnata. En ole vielä nyt joulun alla käynyt WWF Suomen sivuilla tsekkaamassa tilannetta, että onko systeemi sama vai muuttunut. Ai, miksi minulle nyt tämä asia tuli mieleen? No, tästä värkkäämästäni panda-sormuksesta. Yksi kohde, jonka suojeluun olen aiemmin lahjoittanut, on juuri panda. Ja aineeton lahja noin ylipäätään on ihan hyvä idea joululahjaksikin!

4 kommenttia:

 1. Suloinen panda, ja niin oikea asenne lahjarintamalla :)

  VastaaPoista
 2. Niin söpö ja kaihoisan oloinen pieni panda♥
  Minäkin suosin, aina kun mahdollista,
  aineettomia lahjoja. Usein olen ostanut Kirkon ulkomaanavun lahjan, vuohen, possun tai kanalauman :)
  Norsunpoikasenkin voisi adoptoida lahjaksi, nyt en vaan muista mikä järjestö pikku-elefanttien adoptioita järjestää....

  VastaaPoista
 3. Mä annan kans yleensä Uniceffille Afrikan lapsille rokotuksia tai koulutarvikkeita varten rahaa. Yhtenä jouluna olin oikein pelasta maailma mielellä ja lahjoitin vanhemmilleni ja anopille+appiukolle elinluovutuskortit lompakkoon ja melkein pakotin ne täyttämään (en tiedä kantavatko mukanaan vai ei). Hieman herätti eka hämmennystä mutta kiltisti ottivat ainakin vastaan:)

  VastaaPoista
 4. Minun suosikkikohteitani lahjoissa ovat Birdlife (pönttöjä linnuille) ja luonnonperintösäätiö (ostavat maa-alueita suojeltaviksi).

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!