torstai 19. tammikuuta 2012

Origamimaista

Kuihtuneet kukat voivat olla kiehtovuudessaan vangitsevia. Minä jäin ihmettelemään valkoisen amarylliksen kuivahtanutta, origamimaista olemusta...terälehdet toisessa kukassa kuin sulkia, toisessa kuin rypistynyttä riisipaperia. Torstain tutkielma.

9 kommenttia:

 1. Kukat ne on tosiaan kauniita, nupusta kuihtumiseen. Mua itseäni kiehtoo juuri erityisen paljon kuihtuneet. Ja nämä on aivan uskomattoman kauniita kuvia. Kuin paperia toisaan.

  VastaaPoista
 2. Ne on tosissaan kuin silkkipaperia ja laitappa vielä ikkunan eteen niin että valo pääsee läpi kuivien lehtien niistä tulee vielä hienompaa silkkiä:) Mulla on joitain kuivuneita ranunculuksia viime vuodelta, en vaan ole raaskinut heittää roskiin kun ne terälehdet on niin kauniita ja ovat säilyttäneet kuitenkin uhkean muotonsa.

  VastaaPoista
 3. Saat rumankin asian näyttämään kauniilta. Yleensä sitä vain viskaisi kuihtuneet kukat pois,mutta sinä nostat ne tarkastelun kohteeksi kauniisti :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kun katsoo tarkkaan, huomaa kaikkea kaunista:)

  VastaaPoista
 5. On kyllä kauniita kuvia! Saanko udella, että minkälaisilla laitteilla sinä nämä kuvaat? :)

  VastaaPoista
 6. Vihdoinkin pääsen kommentoimaan! Tämä on kyllä ihan upea sarja, kaunista!

  VastaaPoista
 7. Kiva, että muidenkin silmissä nämä olivat kiehtovia!

  Heidi: kuvaa ihan perusjärjestelmäkameralla, jossa mulla on näitä kuvatessa ollut käytössä makro-objektiivi. Molemmat Canonin.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!