tiistai 27. maaliskuuta 2012

Puutarhamessuilla, part five

Tässä viides ja viimeinen kuvakatsaus vuoden 2012 Puutarhan Kevät-messuista. Osassa kuvia välähtelee kierrätysmateriaalia kukkalaatikoina: mm. peltipurkkeja ja pahvilaatikoita. Loppuun säästin kuvat ihanista magnolioista!











Jonain päivänä voin vielä väläyttää omassa postauksessaan
omasta mielestäni messujen erikoisimman kasvin, jonka näin. 
Se ei olekaan ihan perus-joka-pihan-kasvi...

16 kommenttia:

  1. Kiva, että toit kuvia messuista meille katseltavaksi. Mukavia kuvattavia olet löytänyt :) Itselläni on meininki mennä Hesan messuille torstaina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hesan messuilla olin viime vuonna, toivottavasti löysit messuilta jotain innostavaa!

      Poista
  2. Nuo magnoliat ovat niin ihania ♥♥♥
    Vaikka eivät välttämättä olisi ihan kotonaan täällä minun "luonnonmukaisessa" metsäpuutarhassani. Ovat kyllä vähän hienostuneempia ;)
    Nythän alkoi kiinnostamaan se messujen erikoisin kasvi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magnoliat ovat herkän kauniita ja tuoksukin oli erinomainen. Jaa-a, muistahan käydä kurkkimassa, milloin erikoinen kasvi ilmaantuu Mielen Lumoon...

      Poista
  3. Mä olen tosi pettynyt jollen näe Hesab messuilla mangoliaa, viime vuonna siellä oli. Mikä lie kirsikkapuu tai joku tuo ennen mangoliaa ois kans super ihana, nuo kerrannalliset kukat on upeita. Ulkomaisissa blogeissa useinkin näkee kerrannallisia mutta kotimaisissa hyvin hyvin harvoin, onkohan se joku arka lajike?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lähikuva kerrannaiskukallisesta kirsikasta oli japaninkirsikkapuu, lajin kestävyydestä ei ole tietoa, mutta söpö oli kuin mikä!

      Poista
  4. Siis Hesan messuilla..voi näitä kirjoitusvirheiden määrää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja messuja toivottelen! Kerrohan sitten, jos jotain erikoista ja persoonallista näit tai kuvasit!

      Poista
  5. Ihania kevättunnelmia :) Tosin viikonlopuksi on taas luvassa lunta, mutta onneksi voi edes messuilla ihastella kevättä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä satoi tänään isoja räntärättejä...ei kiva!

      Poista
  6. Komeita kuvia olet messuilta saanut, melkoisia silmäkarkkeja! Jotenkin nuo kaikki asetelmat ja yksityiskohdat nousevatkin paljon tarkemmin esiin, kun niitä katsoo valokuvassa - siellä messuilla on aina käynnissä vaeltavaa liikehdintää, ei siinä malta pitkäksi aikaa jäädä mitään ihailemaan.

    Kivoja postauksia, kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valokuvaus on siitä hienoa, että voi poimia matkaansa yksityiskohtia ja ihastella niitä sitten kotona rauhassa :)

      Poista
  7. Kiitos aivan ihastuttavista messukuvistasi!
    Nyt mua kyllä harmittaa, kun emme kurvanneet Tallinnan laivalta Turun kautta kotiin! Mutta aikataulut ei pelittäneet, ei onnistunut. Ehkä joskus tulevaisuudessa...
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  8. Voi hyvänen aika, mitä messukuvia! Melkein voisin siirtää kelloja eteenpäin ja hypätä suoraan ensi viikon perjantaille, jolloin aukeaa Tampereen puutarhamessut, jotta pääsisin livenä kuolaamaan.... Mutta voih kun täytyypi ensin käväistä Roomassa;)

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!