lauantai 21. huhtikuuta 2012

Forget me not

Eihän pientä sulosilmää voi unohtaa, joka kevät näitä pitää muutama hankkia parvekkeelle. Lemmikit ovat siitäkin kivoja, että kestävät jopa pikkupakkasta.


Lemmikkikuvin toivottelen suloista sunnuntaita! Itse suuntaan pajalle, tarkoitus on koittaa siirtää kuvia keramiikalle. Ekaa kertaa kokeillaan sitä!


Ps. Tuhannet kiitokset kauniista sanoistanne edelliseen mosaiikkipostaukseen, lämmitti kovasti mieltä! Perheellekin vasta tänään selvisi kuvaa katsellessa, että olen itse kliksutellut ne kasvojen pyöreät palasetkin, mitään paloista ei ole ollut valmiina, kaikki olen leikellyt ja napsutellut Pukkilan Harmony-laatoista. Siksi tuo työ tuntuikin ikuisuusprojektilta :) Ja se tarjotin on nyt hiottu ja vedetty petsilakalla mustaksi...

21 kommenttia:

 1. Kukkasin on hyvä aloittaa sunnuntai :)
  Ihastelin edellisen päivityksen työtäsi, kerrassaan ihastuttava!! Sekä työltään että aiheeltaan. Geishan sekä Japanilaisten naisten elämänkerrat ovat kiinnostaneet aina. Hulluilta päiviltä ostin Geisha elokuvan jonka olen myös kirjana lukenut.
  Toivottavasti saamme nähdä työsi vielä ihan valmiina :)
  Kaunista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiinnitin työn juuri viikonvaihteessa saumauslaastilla tarjottimeen...saumaamassa käyn ehkä viikon-kahden päästä, joten enköhän saa siitä sitten valmiinakin jonkun kuvan tänne. Tosin se saumaaminen pelottaa, koska työhön ei todellakaan ole helppoa valita neljästä kurssilla tarjolla olevasta saumausvaihtoehtoväristä sitä oikeaa, vihreä se ei tietenkään ole, mutta tarjolla on keltaiseen menevä beeci, harmaa ja marmorinvalkoinen. Voi olla, että päädyn harmaaseen, vaikka se ei kasvoihin ainakaan ole paras, jos on liian tummanharmaa...

   Poista
 2. Pienenä lapsena en tiennyt tämän kukan nimeä, mutta minusta se oli niin kaunis, että annoin oman nimen "enkelikukka"!

  VastaaPoista
 3. Vergissmeinnicht
  so heißt sie bei uns auch!

  LG Rosine ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Really, it´s name in finnish is lemmikki.

   Poista
 4. Kiitos ja kuin myös:)

  Kävin taas geishaasi ihailemassa, siitä tullee upea!
  Tai siis, se on jo, mutta paranee varmasti vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, en ole ihan varma siitä, paraneeko. Saumaus voi kyllä vielä pilatakin sen...Juuri tuohon ekaan kommenttiin vastasin, että värivaihtoehdot ovat vähäiset...

   Poista
 5. Kuvia savelle olis unelmani. Olen nähnyt niitä mutta mulla ei ole hajuakaan tekniikasta miten niitä siirretään. Laitahan infoa kun pääset salaisuuksien äärelle vaikka mailiin jollet tänne halua laittaa. Odotan innolla näkeväni mitä sieltä tuleman pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapoja on useampia, mutta meillä oli se kotikonstein keino eli ihan kuvansiirtoaineella siirrettiin...laitan varmaan jossain vaiheessa pari kuvaa tänne. Seulan kanssa valottamalla saisi hienoja, mutta siinä täytyy jo olla vähän erilainen varustus pimiöineen ja aineineen.

   Poista
 6. Forget me not, ihana kukannimi ^^
  Mukavaa keramiikkapäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuohon nimeen liittyy tarinakin, tai itse asiassa useampiakin...Kiitos, oli mukava päivä savipajalla, uutta on aina hieno oppia ja kokeilla!

   Poista
 7. Upea on tuo keramiikkatyösi, wau!

  Iloista sunnuntaipäivää keramiikan parissa :)

  VastaaPoista
 8. Juuri eilen ilahduin, kun lemmikkien taimet olivat pihalla selvinneet talvesta:)

  VastaaPoista
 9. Miten ehdit ja jaksatkaan kaikkea uutta.. Kuvia savelle - miten ihmeessä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikenlainen käsillä tekeminen on hyvää vastapainoa rankahkolle työelämälle...näistä vapaa-ajan jutuista saa sitten virtaa ja elämäntarkoitusta! Konsti kuvan siirtämiseksi raakapoltetulle savelle on ihan yhtä simppeli kuin kuvan siirtäminen vaikka kankaalle, sitä voi ihan kotonakin kokeilla!

   Poista
 10. Mielenkiinnolla odotan myös valmista työtä. Tosi kiva blogi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! Tervetuloa toistekin Mielen Lumoon!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!