maanantai 20. elokuuta 2012

Vihdoinkin härveleitä

Sanon kaikkia sudenkorentoja härveleiksi. Vihdoinkin niitä lenteli muutamia, ovat koko kesän pysytelleet poissa mökkimaisemista. Pari sain ikuistettuakin tienpientareelta ilta-auringon viime säteistä nauttimassa. On ne aika pallopäitä!Lennokasta viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Härveli on hyvä nimitys! :) Sen verran erikoisia otuksia siipineen ja isoinen pallopäineen!

  VastaaPoista
 2. Lennokasta viikkoa sinullekin! Sudenkorennot on kyllä todella kuvauksellisia, joskus vielä minullakin on kamera jolla saan näitä kuvattua! :)
  Minulla on pieni juttu sinulle blogissani: http://piharemonttia.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat!
  Täälläkin lentelee paljon härveleitä:)

  VastaaPoista
 4. Meillä noita kutsutaan helikoptereiksi...:)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä ottaa tuo nimi käyttöön, on niin sopiva. Hienoja kuvia..minäkin jahdannut noita kameran kanssa ..muutaman onnistuin kuvaamaan..

  VastaaPoista
 6. Noita härveleitä ei ole paljon näkynytkään tänä kesänä. Muistelen, etteivät ne pysty lentämään, jos on liian viileää.

  VastaaPoista
 7. Helikoptereiksi mekin olemme härveleitä kutsuneet. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 8. Aivan pysähdyttävän ihania otoksia! Tuo kiven päällä lekotteleva kaksitaso on todella upea, ja kivitausta korostaa hienosti sen läpikuultavia siipiä. Tuosta ottaisin ison taulun seinälleni, ah.

  VastaaPoista
 9. Onneksi sinulla on siellä edes härveleitä, vaikka perhosia ei olekaan...
  Huomasin tänään härveliapajan, kun olin keräämässä Mansikkapaikassa mustaherukoita. Siellä kastelulammikon yläpuolella olikin aika surina. Tänään en ehtinyt kuvaamaan, kun piti kerätä niitä marjoja. Mutta huomenna menen uudestaan kameran kanssa...

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!