maanantai 1. lokakuuta 2012

Alive

Kukkakärpäsen ja sammakoiden lisäksi sain viikonloppuna fyysisiä todisteita siitä, että kesäisiä öttiäisiä lentelee edelleen. Päässäni on nimittäin pari erittäin kutiavaa hyttysen puremaa!

Kipeällä jalallani en päässyt eilen klenkkaamaan laajempaa lenkkiä mökillä, joten piti tyytyä lähimaaston tarjontaan. Ojasta nostetuilla betoniputkilla otti aurinkoa useampi rätiseväsiipinen sudenkorento, sepelin seassa mönki sympaattisen oloinen karvainen toukka ja lepän lehden valloitti jonkun sortin koppis. Muistuttivat olemassaolollaan, että elossa ollaan.

Mukavaa lokakuun ensimmäistä viikkoa Sinulle, oma viikkoni näyttää menevän pahaksi yltynyttä jalkakipua parannellessa.

7 kommenttia:

 1. Korentoja, korentoja! Niin ihania! Tuo kakkoskuvasi on aivan mahtava. Hieno kuvakulma. Mä varmaan tiristän parit onnenkyyneleet kun ensi kesänä kuvaan niitä ekan kerran.

  Parantele nyt se koipesi kuntoon ja leppoisaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 2. Ihania ötökkäkuvia! Pikaista paranemista jalalle, ota siihen asti iisisti.

  VastaaPoista
 3. Otahan iisisti siellä :)
  Nämä sun kuvat on kyllä valan mainioita !!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, ja kovasti toipumisia sinne! Mulla lonkka kestää taas kivasti liikkumista, mahtavan vapauttava tunne! Sitä toivon sullekin!

  VastaaPoista
 5. Siis aivan mahtavia kuvia.. tuolla kottiaisella hurjan iloiset värikkäät tuntosarvet..ja toisessa kuvassa kesän suosikki kuvauskohteeni..onko niitä vielä hengissä. pitäskö vielä lähteä katsomaan kuitenkin jos lainakamera toimis jotenkin-- Paranemista toivon..

  VastaaPoista
 6. Voi voi mikä sun koipea vaivaa? Vettä sataa kok ajan ettei ole pahemmin tullu ulkona oltua mutta huomaan että illalla sisään tullessa ovesta tullut myös öttiäisiä sisään ja hämähäkit tulee taas alakerran vessaan lämmitteleen.
  Koitahan saada koipi kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siitä mitään selvää diagnoosia ole, jonkin sortin tulehdus vissiin. Lepuuttaa pitää nyt viikon verran ja tulehduskipugeeliä päälle säännöllisin väliajoin. Pidetään peukkuja, että tepsii! Pännii, kun ei pääse normisti liikkeelle...ja olisi niin paljon tehtävää! Nyt kuluu aika sitten koneen ääressä koipi levossa.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!