keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Varustelua

On kyllä niin saamaton olo töiden jälkeen. Ja väsynyt. Mielessä pyörii vaikka minkälaisia kivoja ompelu-, askartelu- ja tuunausjuttuja. Mutta kun ei vaan kone käynnisty. Taitaa olla flunssan jälkimaininki menossa.

Ompelukoneen tosin kaivoin jo esille ja se on tuolla pöydällä ihan toimintavalmiina. Ikeasta ostin uudet mittanauhat, kun olivat niin houkuttelevan väriset: harmaata ja mustaa :) No, varustelu on hyvässä vauhdissa sentään...Ja on mulla ihan oikeat kangassaksetkin, etten ihan noilla vanhanmallisilla ala nyrhiä. Ehkäpä jo huomenna surruttelen jotain pientä kasaan, vaikka joululahjaksi.


I don´t have many readers from other countries than Finland. But should I also write something in English for now and then? Maybe it would be a good way to practise English. I don´t get many opportunities to use it nowadays. 

This time I was just wondering where is my inspiration and strength to do something fun after work, like sewing. Maybe the reason is the flu that I just got rid of.

5 kommenttia:

 1. Voittaa sen hirveän oranssin mittanauhan 100-0!
  muistaisinkohan minäkin....sennoranssin hirvityksen olen työntänyt jonnekin minne lie....

  VastaaPoista
 2. Musta ja harmaa mittanauha?! P A K K O saada, ihanat <3

  VastaaPoista
 3. on tosiaan mittanauhat kaunistuneet sitten kouluaikojen (se oranssi)

  VastaaPoista
 4. Sellaisia aikoja tosiaan tulee, ettei saa mitään aikaiseksi. Mulla on taas ollut sitä samaa ilmassa. Mieli tekis, muttei saa aikaiseksi tehdä haluamiansa asioita. Sitten se onneksi menee oli, jolloin iskee hirvee into ommella, neuloa, maalata, askarrella jne. Silloin on usein vaan ikävä kyllä pakko mennä töihinkin, eikä saa omistautua rakkaille harrastuksille!

  VastaaPoista
 5. Että on joku osannut ajatella mittanauhankin esteettisyyttä! Mulla on joku kamala halpiskaupan kirkkaanpinkki versio, josta valkoiset tihrunumerot eivät millään meinaa erottua. Sarjassamme "apuväline, joka vaikeuttaa puuhia".

  Tunnen kyllä tuon saman iltaväsymyksen, ei tässä jaksa kuin paikallaan istua hetken aikaa ja sitten mennä nukkumaan. Ehkä se tässä joulukuuta kohti aktivoituu... jos ei, niin ei sitten :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!