lauantai 15. joulukuuta 2012

Hooked on stars

Harmi, että on niin pilvistä ja lumisateista, että jäivät tähdenlennot näkemättä! Olen kuitenkin joulukuussa nähnyt tähtiä, paljonkin. Jäin nimittäin koukkuun näiden paperitähtien rustaamiseen. Nyt niitä on laatikollinen :)


Sain Pirjolta mukavasta Mökkipuutarhassa-blogista Kartanonrouvan tekemällä kuvalla varustetun
A Blog With Substance -tunnustuksen.

Kiitoksia kovasti! Tunnustuksen siivittämänä pitäisi itsestään kertoa kahdeksan asiaa ja jakaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle kanssabloggaajalle ja ilmoittaa siitä heille. Teen nyt vain tuon ensimmäisen osan ja noudatan loppuohjeistuksen suhteen kansalaistottelemattomuutta, hih!


8 jouluisaa asiaa Intianmintusta:
 1. Bravuurini joulupöytään on tiramisun valmistus, ei ehkä se kaikkein perinteisin joulujälkkäri, mutta me like. Ja toivottavasti muutkin.
 2. Rakastan joululahjojen paketointia, tykkään istua olohuoneen lattialla joululaulujen pauhatessa ja paketoida sieluni kyllyydestä.
 3. Eniten joulun ajassa nautin ajasta ennen joulua: odotus ja valmistelut ovat parasta!
 4. Tunnistin aikoinaan lapsena joulupukin naapurin sedäksi hänen housunlahkeistaan, housut olivat sellaiset kalanruotokuvioiset, mustaharmaavalkoiset.
 5. Lempijoulukukkani on valkoinen ritarinkukka. Nyt niitä on kotona kolme, kaksi kerrottua ja yksi tavis.
 6. Minulla on parhaillaan kolme hyasinttia jääkaapissa. Ajattelin, että säilön niitä vielä muutaman päivän viileässä ja otan esille vasta lähempänä joulua. Ovat sitten freesimpiä. Jos eivät tule jääkaapissa liian viluisiksi ja palellu kokonaan.
 7. Minulla on aina ollut oikea kuusi, viime vuonna ei ollut ollenkaan ja nyt on muovinen. Vannoin joskus, etten sellaista hanki, mutta tämä oli sopivan pieni ja tuuhea, valmiiksi ruukussa ja valaistu, joten nyt ei tarvitse enää sotkea autoa pihkaan eikä oman kullan tarvitse niiskuttaa allergian vuoksi.
 8. Kotiini saapuu joka joulun alla yksi Nisse lisää. Aiemmin on tullut niitä microja useampi peräkkäisinä vuosina, nyt paketista hyppäsi yli metrin pituinen tyttö-Nisse. Sillä oli valmiina joku nimikin, mutta unohdin sen jo, mutta ainahan voin keksiä sille vielä paremman nimen. Mitä ehdotat?

9 kommenttia:

 1. Tähdet, tähdet.... askartelu on kivaa puuhaa :) Ihmettelin, että mikä ihmeen Nisse, kunnes googletin ja selvisi mistä on oikein kysymys... Olen näköjään ihan out näistä, mutta nytpä tiedän! Kun on kerran tytöstä kysymys niin ehdotan Minttua. Sehän sopisi hyvin, eikös vaan :). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tiramisu, voi mitä herkkua...

  Minulle putkahti nimistä mieleen Manta tai Manda.

  VastaaPoista
 3. Kauniita paperitähtiä, sinulla on oivallinen värisilmä. Jotenkin minua nauratti kovasti, kun ajattelin sinua istumassa olohuoneen lattialla paperin, narujen ja pakettien keskellä joululaulujen soidessa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja tähtiä, meilläkin asuu niitä muutama. Niin helppoja, niin nopeita ja näyttäviä. Miusta joulutyttötontun nimi voisi olla hyvinkin Marianne :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita tähtiä ! Itse etsin juuri kuumeisesti tänään ohjetta, mutta en muistanut missä lehdessä se nyt olikaan....täytyy jatkaa etsimistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistan, että tämä ohje oli jossain joululehdessä, mutta samainen ohje löytyy myös netistä, esim. täältä: http://annekata.com/2010/11/tutorial-super-simple-paper-stars/

   Poista
 6. Ihania tähtiä...minun sivuillani on ohjeet erilaiseen,mutta myös kauniiseen tähteen...kannattaa kokeilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ehkä teen lisää tähtiä vasta ensi vuonna...nyt jo hukun näihin :)

   Poista
 7. Kakkos- ja kolmoskohdan allekirjoitan minäkin aivan täydellisesti,ihanaa joulupuuhastelua ja fiilistelyä ^^
  Ja tuo tiramisujälkkäri kuulostaa taivaalliselta. Itse en ole sitä koskaan tehnyt.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!