lauantai 26. tammikuuta 2013

Rintakoru?

Hommasin itselleni joululahjaksi Photoshop Elementsin, tähän asti olen kotona käyttänyt erilaisia ilmaisohjelmia kuvien muokkaukseen. Halusin nyt kuitenkin kokeilla, mitä kaikkea Elements tarjoaa ja olen tässä pikkuhiljaa alkuvuoden aikana yrittänyt tutustua ohjelman koukeroihin. Kehysvalikoima on laajahko, joten tässä yksi kokeilu. Muistuttaa vähän rintakorua, jossa auringonvalossa kylpevät helmililjan terhakat tupsut. Hankin liljat parisen viikkoa sitten aivan pieninä tiitteinä, en tiedä, jaksavatko tällä valolla punnertaa kukkaan asti...

Minulla jatkuu valitettavasti hiljaiselo, flunssa ei ole irrottanut otettaan. Mökillekään en päässyt nyt viikonloppuna, mutta vanhemmat lupasivat kastella pelakuut, jos tarvetta on. Onneksi voi edes vähän "puhua" näin kirjoittamalla, vaikka eipä olo ole niin aktiivinen, että tähänkään liiemmälti fletkulta ololta virtaa riittäisi. Lepoa siis keholle seuraavaksi, hauskaa viikonloppua teille - pysykää terveinä!

11 kommenttia:

 1. Minunkin teki yhdessä vaiheessa ostaa tuo Photoshop Elements, mutta en sitten raaskinut. Ilmaisohjelmaa tässä on käytetty. Olis kyllä kiva tuo ja hurjasti vaan aikaa uuden opetteluun.

  Hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Elements on varmasti mielenkiintoinen leikkikalu. Toivotan pikaista paranemista, lepäile!

  VastaaPoista
 3. Minulla on PhotoShopista jonkun verran vanhempi versio, mutta en ole vieläkään ehtinyt sen käyttöä kunnolla opetella. Miten onkaan aina olevinaan niin kiire.
  Koitahan tervehtyä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Paranemista..Minä en jaksa opetella mitään uusia ohjelmia joten ilmaiset riittää toistaiseksi..

  VastaaPoista
 5. Paranemisia :) Mullakin oli määräaikaisena ilmaisohjelmana aiemmin tuo Photpshop Elements. Kaipaan kovasti tuota ohjelmaa, siinä on niin paljon mahdollisuuksia leikkiä.

  VastaaPoista
 6. Suloisen keväinen rintakoru:)

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Voi sinnuu..koitahan sinnitellä terveeksi!
  Oikein hyvän joululahjan olet "saanut", ei tule aika pitkäksi kun sen salaisuuksia opettelee...

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista!
  Selvä rintakoru:)

  VastaaPoista
 9. Hieno kuvakoru! Noissa uusimmissa PSE-versioissa on varmaan kaikkea kivaa, mulla on jonkun vuoden takainen ohjelma ja se on aika peruskauraa tuon rinnalla. Mutta ei se mitään, peruskaurankylväjä olen muutenkin :D

  Pikaista paranemista! Ensi viikolla alkaa helmikuu, viimeinen talvikuukausi...

  VastaaPoista
 10. Hyvä et olet ostanut nyt sen PSE:n en tiedä johtuuko siitä mutta kuvat näyttää ihan hiton hyviltä tai sit olet kehittynyt mestarikuvaajaksi.(Se oli komplimentti:)
  Toivottavasti alat hieman paranemaan ettei mene ihan masiksen puolelle. Ex käly vei mut sauvakävelylle, tuli korkattua kävelysauvat varastosta jotka ex-anoppi oli ostanut joululahjaksi vuosia sitten. Eilen käytiin ja tänään kävin sit aamulla ihan yksin. Onkohan tässä mun pelastukseni, lähteä aina huitoen käveleen ko meinaa masis iskeä...kävellä kunnes endorfiinit nousee pintaa ja taas jaksaa!
  Tuletko puutarhabloggaajien tapaamiseen, ois hauska nähä livenä ja mun luona voi olla yötä jos ei jaksa kotia lähteä samana päivänä.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!