sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Waloa!

Tämä on ollut pitkäaikainen toiveeni! VALOA! (kirjaimista puuttui tavis-v, joten piti laittaa oikein tuplaveellä)


Ja kas kummaa, todella harvinainen valoilmiö pilkahti ilokseni eilen ohikiitävänä hetkenä. Vienot kultaiset auringonsäteet juuri ja juuri yltivät valaisemaan keittiönverhon ja lähimännyn neulaset. Ja sitten se valo oli poissa.


Kuulemma etelässä auringosta saatiin joulukuussa nauttia vain viiden tunnin verran...

13 kommenttia:

 1. Sama toive täälläkin.Ihanaa kun ollaan jo kevään puolella ja päivä päivältä valo lisääntyy.Ja valoa odotellaan tupla-weellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juhannuslaskurin, sen mukaan 159 yötä juhannukseen :)

   Poista
 2. Eilen näin kanssa vilahduksen kun kävin kylillä, oli hieno kävellä siinä valoloisteessa ja unelmoida tulevasta keväästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin vaan ikkunasta. Aurinko nousee vain niin vähän horisontin yläpuolelle, että lähitalot ja puut peittävät sen vielä näkyvistä lähes täysin. Sen verran pilkisti, että sain katsoa suoraan aurinkoon ja siristää silmiäni. Teki hyvää!

   Poista
 3. Täällä tuo päivä oli eilen, tänään ei sitten harmaata kummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lauantaina se aurinko täälläkin pilkahti, tämä päivä on mennyt taas harmaan huovan alla, koko maailma tuntuu olevan kiedottu harmaaseen paksuun huopaan!

   Poista
 4. Nyt on parina päivänä ollut ihanan aurinkoinen sää, ja sopivasti pakkasta! Ihanaa waloa! :) Hyvä on ollut käydä hiihtelemässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei valitettavasti ole sinitaivasta näkynyt, tuo auringonpilkahduskin tuli pilvipeitteen seasta. Pakkasallergian vuoksi minulla kuluu tämä talviaika aika paljon sisätiloissa...

   Poista
 5. Upea talvisää oli kyllä eilen :) Toivottavasti saadaan waloa pian lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hirveää joutua elämään tällaisessa harmaudessa ihan joka päivä, vuosi vuodelta tämä tuntuu vaikeammalta. Mutta valoa kohti mennään, ja sillä toivonpilkahduksella sinnitellään eteenpäin näitä pimeitä ja harmaita talvipäiviä...

   Poista
 6. Valoa täälläkin odotellaan, ei väliä onko yksöis- vai tuplaveellä, kunhan vaan tulisi valoa. Tänne asti ei yltänyt edes tuo teillä eilen vilahtanut auringonsäde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että ei yltänyt säteet sinne asti...ehkä nyt alkavalla viikolla!

   Poista
 7. kaunista! harvinaista on ollut auringon valo viime aikoina.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!