keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kimpussa

Parvekkeella isossa sinkkiastiassa olleet lilasävyiset orvokit saivat nyt väistyä kesäneilikoiden tieltä.
Napsin loput orvokit maljakkoon ilostuttamaan suloisella olemuksellaan vielä tovin. 
Nauttikaa tekin kimpusta, tuoksut eivät valitettavasti välity näin virtuaalisesti!


Edit 10.7. klo 21.45:  Bloggeria kohtaan näyttää olevan käynnissä joku massiivinen häirintäoperaatio, kun englanninkielisiä roskaposteja pukkaa kommentteihin jo päivittäin. Tähän asti roskapostia on tullut todella harvin ja silloinkin, jos on tullut, niin Bloggerin roskapostisuodatin on toiminut hienosti, mutta huomasin tänään kahden roskapostiviestin päässeen läpi, joten laitan nyt varmuuden vuoksi toistaiseksi kommenttien tarkistuksen päälle. Sanavahvistusta en millään haluaisi ottaa uudestaan käyttöön, joten kokeillaan nyt ensin sitten tätä kaikkien kommenttien tarkastamista itse ennen julkaisua.

12 kommenttia:

 1. Minullakin on parissa purkissa orvokkeja ja päätin antaa niiden kukkia koko kesän. Yleensähän itsekin olen ne vaihtanut kesän aikana, jotenkin tuntuu et ne ovat vaan niitä kevään ensi kukkia mitä istutetaan. Nyt sit kokeilun vuoksi saavat olla siinä niin kauan kuin vaan pysyvät kuosissaan. Leikellyt olen niitä silloin tällöin.
  Orvokki kyllä tuoksuu hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jätin toiseen sinkkivatiin vielä orvokit, kun ovat ihan hyväkuntoisen oloisia. Alkukesän hellejakso yritti uuvuttaa ne, mutta pinnistelivät sen ajan yli ja nyt ovat ihan terhakoita. Mökillä kukkivat kukkapenkissä komeasti siemenistä kasvattamani orvokit. Ovat väriltään kyllä vähän räväkämpiä kuin mulla yleensä on, mutta luulin, että kun on kyse sekotuksesta, tulisi erivärisiä, mutta nämä kaikki taimet lykkäävät keltaisia. No, ihan hauskannäköisiä nekin!

   Poista
 2. Suloinen pikkukimppu! Enpä ole aiemmin osannutkaan ajatella orvokkia leikkona, mutta sehän onkin todella viehättävä :) Kiitos ideasta siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit kestävät leikkona yllättävän kauan, jos pitää niitä ulkosalla vaikka terassin tai parvekkeen pöydällä. Sisällä ne kyllä nahistuvat nopeasti.

   Poista
 3. Ihanat orvokit. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset orvokit. Minullakin kasvaa ja kukkii siemenistä kylvämäni VIOLAT vielä ruukuissa. Ovat hieman liikaa venyneet pituutta, mutta leikkaus saa ne taas tuuhettumaan ja kukintakin uudistuu parissa kolmessa viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeellani ei ole oikein tilaa pitää leikattuja, lyhyeksi kynittyjä orvokkeja, kun tykkään, että esillä on kukkivia kasveja, niin ne pitäisi laittaa odottamaan uutta kukintaa jonnekin. Joten siksi olen yleensä ne keskikesällä korvannut muilla kukilla :)

   Poista
 5. Minulle ei vielä ole tullut yhtään roskapostia, mutta pari päivää sitten sain ilmoituksen, että blogini on poistettu. Sain sen palautettua, mutta blogger on kyllä tökkinyt aika tavalla.
  Kaunis orvokkikimppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain ongelmia kyllä on ollut menossa. Toivottavasti häiriköt jättävät Bloggerin rauhaan!

   Poista
 6. Söpö kimppu ja niin kauniinvärisiä.

  Minulta oli eilen poistettu blogiluettelo, eli eipä siinä sitten kommentoitu yhtään blogia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin blogiluettelo oli välillä omituisen näköinen, ja palautui välillä oikeaksi. Nyt se kyllä toimii. Lukemasi blogit näet myös hallintapaneelisi kautta.

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!