keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Onnea voittajalle

Mielen Lumon lokakuun arvonnan voittaja on nyt selvillä!

Arvonnassa mielivärinsä kukkien maailmassa ilmoitti kilpailun päättymiseen mennessä 50 lukijaa, lämmin kiitos teille kaikille osallistumisesta. Pikaisen laskennan perusteella suosituimmat värit löytyvät vaaleanpunaisen, pinkin ja punaisen eri sävyistä, mutta kaikille muillekin väreille, myös monivärisille, löytyi kannattajansa. Ja niin kuin monet teistä totesivat, yleensä sitä yhtä ja ainoaa suosikkia on vaikea nimetä kukkien parista. Muotojen ja värien monipuolisuushan on osa kukkien vetovoimaa!


Minun piti ensin tehdä arvonta vanhanaikaisella arpalipun nosto -tekniikalla, mutta tulostimesta on loppunut muste ja flunssan väsyttämänä en jaksanut lähteä käsinkirjoittamisen tielle, joten valitsin random.orgin arvontageneraattorin.

Se ilmoitti voittajaksi numeron kolme. Kun katsoin, kuka oli kommenttiboksissa kolmantena arvontaan mukaan ilmoittautunut, oli tulos tämä:

hietzu 6. lokakuuta 2013 11.27
Valkoiset kuka ovat helppoja lähestyä, mutta täytyy sanoa että oranssit kukat ovat vallanneet tajuntani. Niistä oikein pursuilee energiaa. Vielä se oma puutarha on kuitenkin vain haaveissa.
 
Joten onneksi olkoon, Hietzu! Lähetäthän postiosoitteesi meilillä minulle osoitteeseen intianminttu (at) gmail.com, kiitos! Toivottavasti pelargonikirjasta on sinulle iloa ja hyötyä, parvekehan on oiva paikka kasvattaa pelakuita! 


7 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle! Onneksi kukkien väreissä on valinnanvaraa joka makuun.

  VastaaPoista
 2. Onnea Hiezulle!
  Voihan harmi, kyllä sinulla jotain häikkää on noiden syötteiden kanssa, varmaan jossain kohtaan on joku pieni koodinpätkä väärin!
  Postauksesi eivät tosiaan päivity ainakaan minun blogini sivupalkkiin, tai jos päivittyvät niin varmaan 12 tunnin viiveellä. Päivällä huomasin kännykästäni, että olit tehnyt tämän postauksen, sinne se oli päivittynyt, mutta ei blogiini! (Teekkari laittoi uuteen kännykkääni sellaisen jutun, että siinä näkyvät aina sellaisten blogien uudet päivitykset, joissa olen lukijana.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo ihan tuskastunut tuohon ongelmaan, etteivät postaukseni päivity lukijoiden lukuluetteloihin/blogilistoihin. Kaikista omituisinta on, että kun tämä ongelma alkoi heinäkuun lopussa, en ole itse tehnyt mitään muutoksia mihinkään koodeihin, asetuksiin, syötteisiin tms. Yhtäkkiä blogini postaukset eivät vaan enää näkyneet reaaliajassa postauksen julkaisemisen jälkeen seuraajien blogiluetteloissa. Niinpä liikennekin on vähentynyt blogiin huomattavasti ja on jo käynyt mielessä koko blogin lopettaminen.

   Poista
 3. Eeei, ei saa lopettaa bloggaamista :o Minä nautin näistä postauksista.

  VastaaPoista
 4. Voi tylsyys mikä ongelma. Älä vaan sen takia lopeta. Minullekin nämä postauksesi ovat kauniita hetkiä arjessa :)

  VastaaPoista
 5. Älä ihmeessä vaan lopeta bloggaamista, kyllä ongelma varmasti jotenkin ratkeaa. Kuulut lemppareihini, ehdottomasti.
  Onnea muuten voittajalle!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!