torstai 28. marraskuuta 2013

Valonpilkahdus

Kaivoin kaapin perukoilta vanhan valokranssin ja kiinnitin olohuoneen ikkunan eteen. Pieni valonpilkahdus pimeyden keskellä oli ihan tervetullut piristys. Olkapää jatkaa valitettavasti oireiluaan, kiitos paranemistsempeistä kaikille!


Kamerani oli ihan ekaa kertaa ikinä putsattavana huoltoliikkeessä, kennoon oli tarttunut joku suurempi roska, jonka jäljen jouduin kaikista kuvista kuvankäsittelyllä poistamaan - nyt pitäisi kameran olla puunattu ja pölyt poissa! Tekisi mieli hankkia uudempi kamera, mutta sepä ei nyt ole mahdollista, jollei sitten lotossa onnista...

12 kommenttia:

 1. Toivotaan, että kamera toimii taas loistavasti ja saat hienoja kuvia.
  Pikaista paranemista sinulle. Minullakin tällä hetkellä taas kipukausi meneillään, mutta ei voi mitään ... Silti kamera keikkuu mukana ulkoillessa, sillä valokuvaus tuo kuitenkin niin paljon iloa elämään.
  Pitäis varmaan minunkin alkaa kaivamaan jouluvaloja yms koristeita esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kivun päihittämiseen, Tellu! Valokuvaus on ihana harrastus, olkapääkipu vain rajoittaa sitä nyt pahasti. Juu, laita vaan sinäkin valoa pimeyden keskelle :)

   Poista
 2. Kaunis kranssi. Kaivoin jo viime viikonloppuna kaapista yhden sähkökynttelikön pikkujouluja varten. Viikonloppuna lisää valoja. Olen jo joskus syksyllä ostanut sellaisen "pumppupuhaltimen" roskien poistamiseen, mutta eilen vasta sen otin käyttöön. Sillä puhdistelin objektiiveja.

  Onko sulla se jäätynyt olkapää? Itselläni se vaiva kesti toista vuotta. Käden isot liikkeet olivat tosi rajoittuneet. Kättä ei saanut ylös kun kiljumalla ja toisella kädellä tukemalla. Etsin netistä jotku jumppaohjeet ja sain niillä olkapään lopulta kuntoon. En käynyt lääkärissä, vaikka varmaan olisi pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vanhemmilla taitaa olla sellainen pumppupuhallin jossain, pitäisi pyytää lainaksi.

   Ei ole jäätynyt olkapää. Minulla on leikattu olkapää joitakin vuosia sitten ja leikkaus epäonnistui siltä osin, että käsi jäi kipeämmäksi kuin mitä se oli ennen leikkausta. Tuli hermovauriota ja jotain selittämätöntä (hermo)särkyä ja turvotusta. Olen oppinut elämään käden kanssa, vaihtanut mm. hiiren vasempaan käteen, vaikka muuten oikeakätinen olenkin. Kesällä oikeaan käteen iski vielä tenniskyynärpää ja kun sain siihen fysioterapeutilta venytysliikkeitä, ne kipeyttivät leikatun olkapään ja nyt on särky ollut sitä luokkaa, että kolmiolääkkeetkään ei tahdo auttaa. Nyt sitten ihmetellään röntgenillä ja ultralla, että mistä on kyse.

   Poista
 3. Juuri nyt tarvitaankin kaikki mahdolliset valonlähteet!
  Kylläpä sinullla on harmia; ensin oli ne blogin päivittymisongelmat ja nyt reistailee olkapää! Toivottavasti kuitenkin saat olkapääsi pian kuntoon. Kiva kuitenkien, että sait kameran huollettua, ihmeen paljon sinne kennoon kertyy pölyä ja roskiakin joskus. Olen yrittänyt muistaa puhdistuttaa kameran kerran vuodessa, niin ei ehdi pääsemään kovin pölyiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Marja! Oli siellä samassa paikassa huollossa kuin sunkin kamera, muistaakseni vähän alle 30 e maksoi.

   Poista
 4. Uuden kameran haluaminen on loppumaton suo:) Mun kamerasta tuli uus malli markkinoille ja Sonylta tuli kans malli jonka haluisin mutta eihän mitään rahaa ole joten jatkan kuolaamista. Jatketaan vanhoilla peleillä. Mulla on roikkunut jo jokusen vkoa portaiden kaiteessa ja työpöydän yläpuolella olevalla hyllyllä valot, ne ei ole mulle jouluvaloja vaan masennusvaloja et saa lisävakaistusta pimeää. Tuntuu et vaik huushollin joka ikinen valo ois päällä se ei ole tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun haluama malli maksaa muistaakseni puolitoista - kakstuhatta euroa, joten kyllä se lottovoitto tarvittaisiin. Muuten kuvailen sillä vain unissani.

   Poista
 5. kaunis kranssi!

  Minä haaveilen teleobjektiivista, mutta rahat menevät pois raksauttamani hampaan hoitoon. huoks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se hammas. Hitsi, että se voikin olla kallista tuo hampaiden hoitaminen yksityisellä.

   Poista
 6. Nàtti kranssi ja efekti ikkunasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastus on tosiaan hauska, tuplaikkunan etuja :)

   Poista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!