perjantai 25. heinäkuuta 2014

Elämä edessä

On nuo linnunpoikaset vaan hauskoja seurattavia! Yksikin peiponpoikanen yritti torstaina mökkikoivussa lurautella peipon tuttua laulua ruoka-anelujensa lomassa, mutta laulu ei oikein tahtonut osua nuotilleen...hymyhän siinä nousi omille suupielille peippolapsosen harjoittelua kuunnellessa. Paljon on poikasella nyt ihmeteltävää, koko elämä on vielä edessä ja ensimmäinen muuttomatka häämöttää jo noin parin kuukauden päässä. Hyvää peipon elämää pienelle siivekkäälle!


14 kommenttia:

 1. Täällä on taas niin upeita kuvia. Suloinen peiponpoka ja hauska kuvakulma innokkaasta oppilaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri! Olen ollut mökillä, ja blogistania on jäänyt vähemmälle huomiolle, olen käynyt kyllä sinunkin luonasi kurkkimassa, mutta kommenttien jättöön ei ole ollut mahdollisuuksia. Mutta eiköhän sitä aikaa taas pian löydy keskusteluun täälläkin...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On aika hellyttävä...oli niin paljon kummasteltavaa hänellä!

   Poista
 3. Ihana pikkuinen! Mekin on saatu seurata tässä kesän edetessä useamman lintupoikueen kasvua, pulupesueelle kävi huonosti harakoiden toimesta, mutta muut näyttäisivät sirkuttelevan ja opettelevan linnun elämää pihapuissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulintujen touhuiluja on hienoa seurata. Kovin on työlästä niidenkin elämä.

   Poista
 4. Hieno kuva. Peippo on minun ehdoton suosikkini ja sen laulu on mielestäni todella kaunis ja se tuo aina tullessaan kesän.

  VastaaPoista
 5. Hyvää peiponelämää myös täältä!
  Mahdottoman suloinen kuva ja malli!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!