maanantai 13. syyskuuta 2010

Sivupolulla

Joskus on hyvä kokeilla poiketa päätieltä myös sivupoluille. Keramiikka on pitkään ollut se "omin" lajini käsitöissä, vuosia sitten päätin kokeilla myös metalligrafiikkaa. Hah, sain aikaiseksi yhden työn, viivapiirroksen.


Aihe löytyi ulkomaanreissun jälkimainingeissa, malesialainen varjonukke sai käsittelyssäni kotoisan "sauvakävelijän" olomuodon. Pitkään pohdin, kehtaanko työni täällä edes näyttää, mutta on se kuitenkin itselleni eräänlainen onnistuminen, askel comfort zonen toiselle puolelle. Opinhan myös jotain uutta!


Lasin läpi kuvattuna ei kuvista muutenkaan paljon saa selvää :)

6 kommenttia:

 1. Mitään ei tarvitse hävetä saat taputtaa itseäsi ylpeänä selkään.Inhoan viivapiirrostekniikoita itse kun en osaa oikein piirtää,korvaan piirtämisen valokuvalla ja tietokoneella.Pitäis alkaa kehitellä pohjia joita meinaan tehdä taidegrafiikassa.

  VastaaPoista
 2. Kurios!
  Leider ist die Übersetzung von google so schlecht, dass ich nicht weiß, ob du dieses Objekt jetzt selbst gearbeitet hast, oder nicht???
  Liebe Rosinengrüße

  VastaaPoista
 3. Rosine, yes, it´s my work. Some years ago I tried metallography and this line-sketch is the only work that I did during that course. The base of the work is a malesian shadow puppet. I think it looks like a person doing Nordic walking (you know, with the ski sticks). Sorry about my bad English.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että laajennat "reviiriäsi" uusille poluille :)

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet mielestäni polulta poikennut. Kuva on hauska ja mielenkiintoinen. Pidän viivankäytöstäsi :)

  VastaaPoista
 6. Tosi vanhaan postaukseen eksyin, mutta pakko kommentoida.

  Työ on aivan HEL****in HIENO! Jos minä olisin sinä, niin harkitsisin tällaisten töiden myymistä. (Jos et ole sitä vielä tehnyt...)

  Toivottavasti oot jatkanut tätä(kin) lajia!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!