lauantai 27. marraskuuta 2010

Mattapintaiset

Pyörittelin rakukurssin jämäsavesta pieniä palloja...en laittanut lasitetta ollenkaan, vaan savustin ne mattapintaisiksi. Sopivat hauskasti pikkuruiseen maljaan...


8 kommenttia:

 1. Niistähän tuli hauskoja. Oletko jokaisen kovertanut ontoksi vai eikä rakussa tarvi,pysyykö ne ehjinä. Enhän mä tiedä onko rakussa samat "säännöt" ko tavallisessa. Noissa on niin ihana pinta ettei mitään lasitteita tarviikkaan.

  VastaaPoista
 2. Onpa ne ihania! Tuollaisille minullakin olisi käyttöä. Sopisi ihan loistavasti valkoisen ruukun kanssa senkkimme päälle :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun ovat herttaisia,kuin nokipalloja :)Onko osa tuollaisia hopeisen värisiä,vai vääristääkö kuva?

  VastaaPoista
 4. Henrietta: nämä on sen verran pieniä pallukoita, sentistä kahteen, että ei tarvitse kaivertaa, ei edes sähköuunissa.

  Merja K: joo, tuli idea, että näitähän voisi tehdä vähän isompikokoisinakin, niin saisi vähän isompaan maljaan täytettä. Tuosta kuvasta ei oikein välttämättä tajua, kuinka pieniä nämä ovat.

  Hietzu: noi vaaleammat on sellaisia, joihin savu ei ole kunnolla tarttunut, kun ovat olleet enemmän sahanpurujen peitossa savustuspöntössä. Väriskaala näissä on mustasta harmaan kautta lähes valkoiseen.

  VastaaPoista
 5. Ihania!! <3
  Itse tykkään enempi just lasittamattomista ja oksidipintaisista töistä, harvemmin tuli itselläni laitettua lasitteita. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka kauniita pallosia, juuri noin... lasittamattomina. Tuossa malja-asetelmassa lepää sekä silmä että mieli :)

  VastaaPoista
 7. Voi,on todella kauniita palloja,nuohan käy koriin ja kaapin päälle koristeeksi:D.Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Marielisa: tein yhteen aikaan aika paljon oksiditöitä, sitten vähän kyllästyin ja aloin kokeilla erilaisia lasitteita,mm. sivellinlasitteita, mutta kyllä minun henk.koht. mieltymykseni taitaa kallistua tuolle rouheammalle linjalle.

  Kati: mukavaa, että sait itsellesi leppoisan tunnelman kuvaa katsomalla. Se on aina hienoa, kun kuvalla on joku vaikutus.

  Tansku: niin, näitähän voisi tehdä lisää jossain välissä, vaikka vähän isompinakin. Lasitölkissäkin voisivat näyttää veikeiltä. Kiitos, kivaa ja aktiivista viikkoa myös sulle!

  Mukavaa, että jaksatte visiteerata ja vieläpä jättää pienen tervehdyksen tänne "vieraskirjaan". Luen ihan varmasti kaikki viestit! Tämä vuorovaikutus on blogimaailman suola!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!