keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kävikö sinullekin näin?

Niin, kovin montaa siemenpussia ei pitänyt tilata...


Nyt hypistelen näitä pusseja, ja mietin, mitkä kylvän parvekkeelle ruukkuun ja mitkä mökille pikkuruiseen penkkiini. Ehkä penkin laajennus edessä...?!?

Muistatko vielä pienet helmililjan sipulit, jotka näytin blogissa 5. helmikuuta? Ensimmäiset hennon näköiset pikkuruiset kukkatertut työntyivät sipuleista kuuden päivän kuluttua ja näyttivät näin herkiltä:
 

Ja neljä päivää myöhemmin uusia
vaaleansinisiä terttuja aukeaa yhä lisää...
Aika toivoa ja iloa herättävää, eikö? Lupaus keväästä.

6 kommenttia:

 1. selvä kevään merkki...
  herkkiä helmililjoja!
  pitäis täälläkin päin miettiä mitä pistäis keväällä kasvamaan!

  VastaaPoista
 2. No arvaa vaan, kuinka monena vuonna olen juuri tähän aikaan saanut käsittämättömän siemen-taimi-kasvihurmion, vaikkei minulla ole edes kunnollista kasvatuspaikkaa!

  Mikähän siinä onkin, että valon lisääntyessä (ja varsinkin auringon paistaessa sisään) meissä herää se pieni puutarhuri? Nyt olen onneksi saanut parina viime vuonna itseni kuriin ja innostun hankkimaan terassilleni taimia vasta toukokuun alussa. Sekin on pienille taimirassuille aivan liian aikaisin. Niinpä niitä sitten on sisällä lämmittelemässä kaikki "nurkat" täynnä.

  Suloisen suloisia nuo sinun Helmililjanpoikaset. Ihana kukka!

  VastaaPoista
 3. Juuri noin kävi minullekin, taas. En aikonut ostaa yhtään siemenpussia, mutta kun kuvastot alkoivat kolahdella postilaatikkoon, huomasin tilanneeni niitä useita pusseja lisää entisten joukkoon...

  Aivan ihana tuo helmililjasi!

  VastaaPoista
 4. Laitoin siemenluettelot "piiloon" ja yritän kiertää kauppojen siemenpussitelineet kaukaa. Minulla ei ole nyt paikkaa kasvattaa taimia...

  VastaaPoista
 5. Wunderschöne Perlhyazinthen!
  Liebe Grüß
  Rosine

  VastaaPoista
 6. Kävi. Näyttää siltä että käy joka vuosi aina uudelleen ja uudelleen... :)))

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!