sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sievempi

Olen ollut aikamoinen paperinenäliinojen kuluttaja alkuvuoden. Varmasti sama homma monilla, jotka ovat kärvistelleet flunssan kourissa. Ompelin nenäliinapakkaukselle vähän sievemmän ulkokuoren, se pelkkä muovinen kääre on niin arkinen. Tämä sydänkankainen vähän piristää ja siihen mahtuu kätevästi yksi pikkunenäliinapakkaus. Saksilla vain viilto ensin muovikääreen keskelle, koko pakkaus kankaan sisälle ja paketti on käyttövalmis.Miksiköhän tätä voisi kutsua? Nenäliinakotelo? Nessunyytti? Keksitkö paremman?

Huoh, jokohan ensi viikkoni olisi poskiontelotulehdusvapaa? Reipasta alkavaa viikkoa kaikille - ja te, jotka hiihtolomailette, nauttikaa vapaa-ajastanne!

8 kommenttia:

 1. voi onpa ihana, tekis mieli saada ohjetta... itekkin kun joudun jatkuvasti kulettaan nenäliinoja mukana

  VastaaPoista
 2. onpa söpönen♥ -ja tosi hyvä vaihtoehto varsinkin irralliselle taskunpohjaversiolle. ..mikä johtuu siitä, että käytän kasvopapereita, ne on pehmeämpiä kuin mitkään nessut, varsinkin kun pitkään joutuu käyttämään.
  Mutta aion kyllä tuon nessutaskun kopsata :D

  sinullakin muuten sanavahvistus käytössä -tarkoituksella??

  VastaaPoista
 3. Kaunis nenäliinakotelo,pitäisköhän yrittää kuopuksellekin tehdä tuollainen.Tällä hetkellä nenäliinat pyörii yleensä repun pohjalla :)

  VastaaPoista
 4. Heissun,
  Minä olen tehnyt vastaavia, parin nenäliinan pussukoita. Niitä olen sijoitellut varavarastoksi sinne tänne (taskuihin, laukuihin jne).

  Erittäin käyttökelpoisia ja toimivia! Pysyvät nenäliinat siistinä. Ideana minulla on, ettei tarvitse koko pakkausta kantaa mukana, vaan että varalla on aina pari paprua. Flunssakaudelle voisi tietysti tehdä tuollaisen "isomman".

  Nästuukipussukaksi minä omiani kutsun ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihana idea :) [-> tehdä edes hiukan "siedettävämpää" nessujen käytöstä ;) ]

  Tosi soma pussukka kyllä <3

  VastaaPoista
 6. Aika ihana, tuotahan voi pitää vaikka pöydällä koristeena:)

  VastaaPoista
 7. Mintsu: pääli- ja vuorikangas oikeat puolet vastakkain ommellaan yhteen, jätä kääntöaukko. Käännä työ, taita päälipuolen läpät keskelle siten, että päälikangas on sisäpuolella. Ompele päätysaumat. Käännä työ. Valmis.

  Pepi: kasvopaperit on mulle nenäliinoiksi liian ohuita :) Sanavahvistus tarkoituksella, nettiasiantuntijaystäväni suosituksesta.

  Kisa: joo, tee jostain hänen mielikankaastaan!

  Helmi: Minä en varmaan muistaisi täytellä kangaspusseja, jos pitäisin niissä vain muutamaa nenäliinaa kerrallaan :)

  HoO: söötti kangas kyllä, täytyy kokeilla jostain muustakin kankaasta joku toinen versio.

  Sukka-Mari: kiitos.

  Pioni: joo, työpöytäkin näytti mukavammalta, kun läjäytin tämän siihen kaiken muun roinan päälle!

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!