torstai 20. lokakuuta 2011

Tukka haltuun

Tässä yhtenä päivänä torin laidalla ns. laitapuolen kulkija kysäisi minulta yllättäen ohikulkiessani: Anteeksi, mutta onko rouva eronnut vai leski? A-P-U-A, päätin heti siinä samassa tilata ainakin kampaajalta ajan. Mutta koska kampaajani lähti koulutusmatkalle jenkkeihin, sain ajan vasta parin viikon päähän. Piti keksiä itse ensiapu: askartelin pöllönapin ja tein siitä hiuspinnin. Tukka hallussa!


8 kommenttia:

 1. Saakohan tälle jutulle nauraa...?! Olit niin mehevästi tarinan kertonut, että väkisinkin nousivat suupielet ylöspäin. Vaikka tukka-asian kanssa ei ole leikkimistä, se on vissi.

  VastaaPoista
 2. Uuh teki mieli varmaa tömäyttää ukkoa tuosta kommentista. Mulla oli vähän sanat ongelmat ja mun kampaaja oli hävinnyt lomani aikana, pulju vaihtanut omistaa ja puhelinnumero vaihtunut. No menin sit eilen toiselle kampaajalle ja raidat tuli ihan suht ok mutta jumakavita se teki musta melkein kaljun. Se otti kirjaimellisesti lyhyen tukan ja nyhti trimmerillä pois suurimman osa. Lähti niin paljo tukkaa että päätä palelta ja mun pääni on iso mutta nyt se näyttää TOSI isolta. Mä en kestä kun ei osata katsoa, iso naama ni siinä pitää ympärillä olla jotain pehmeyttä eikä vetää kaikkea pois. Tätä ei voi ees föönätä kun ei föönättävää. Että olin vihainen eilen, ois munkin pitänyt vaan laittaa pinni päähän ja tyytyä siihen:)

  VastaaPoista
 3. Tuo pöllönappi on mielettömän ihana!

  Rennosti vain hiusten kanssa. Minulla kun ollut viime ajat aika rankkaa, niin muutamina päivinä olen vain miettinyt, että kampasinkohan minä ne hiukset aamulla vai en,D!

  VastaaPoista
 4. Ihana pinni!

  Kumma juttu nuo hiukset...jos mua alkaa pännii, niin alan ensimmäiseksi etsiä hiuksista vikaa...pitäis leikata....värjätä...mutta ei koskaaan tyytyväinen( paitsi silloin kun ei pänni)
  Suloista perjantaita!

  VastaaPoista
 5. Tälle jutulle saa ilman muuta nauraa! Niin minäkin tein :) Ja mukava huomata, että on muitakin pöllö-aiheen fanittajia...minulla on noita pinnejä tulossa muunkinlaisia ja pöllöt päätyivät myös sormuksiin. Kiitos, ihanaiset, kun jaksatte osa ahkerasti täällä kommentoida. Ilman vuorovaikutusta en taitaisi jaksaa olla täällä...

  VastaaPoista
 6. No jopas oli suorasukainen kysymys.
  Tuo pöllönappi on ihanuus ^^

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!