sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Toivon

Taidan olla sinisilmäinen ja luotan liikaa ihmisiin. Näin ensikertalaisena myyjänä kirppiksellä pöyristyin siitä, että minulta varastettiin tavaroita suoraan laatikoista. Mukavia ja rehtejäkin asiakkaita oli toki iso joukko, mutta päällimmäisenä jäivät mieltä nakertamaan nuo anastukset. Ei huvita tarkemmin kertoa koko juttua, mutta toivon, että sinun kirppiskokemuksesi ovat mukavampia! 

15 kommenttia:

 1. no höh. aika törkeää toimintaa..
  :/ mutta paha saa palkkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa toivon niin...että paha saa palkkansa. Vaikka tavarani eivät mitään arvokkaita silleen olleetkaan, niin jo tuo pölliminen ylipäätään pistää vihaksi!

   Poista
 2. Kuten Akiss.... Sanoi, paha saa pakkansa!
  Toivotaan että meni edes todelliseen tarpeeseen eikä vain huvin ja jännityksen vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, että ne tavarat menivät kenenkään todelliseen tarpeeseen, vaan jälleenmyyntiin.

   Poista
 3. No voin sun helskuta, että kehtaavat.
  Kuva on kaunis, ihana tuo pieni vivande tummaan punaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse kovasti tuosta krysanteemista juuri tuon hauskan keskustan takia!

   Poista
 4. Jopas laittoi suututtamaan sinun puolestasi! Toivottavasti kuitenkin pöydässä pysyneet/pysyvät tavarat kävivät kaupaksi ihan rehellisin keinoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pöydästä meni ihan mukavasti ihan oikeasti kaupaksi, ja minä sain kaappejani ja siinä samassa mieltänikin vähän keveämmäksi. Toisaalta olin tänään vapaapäivällä ja "tuhlasin" kirppisrahani puutarhaliikkeiden antiin...

   Poista
 5. On tullut sama koettu. Sitten tavaraa katoaa, kun ihmiset ottavat mukaansa ja jättävätkin toiseen pöytään. Aikamoiseen hävikkiin saa kirpparimyynnissä tottua.

  VastaaPoista
 6. On minultakin jotain pientä viety. Sellainen on ihmisluonto, joidenkin ainakin.

  VastaaPoista
 7. Tosi ikävää! Ja todella törkeyden huippu, jos vietiin niin, että olit itse paikalla myymässä. Minulla on ollut joskus loosi vuokrattuna ja sieltä aina löytyi ylimääräisiä tavaroita, jotka ihmiset olivat sinne kantaneet muista looseista. Niitä sitten palauttelin kassalle....
  Vielä on oppimista ihmisillä kirppiskäyttäytymisessäkin!

  Aurinkoa viikkoosi siitä huolimatta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja, todellakin olin itse myymässä. En kunnolla ehtinyt saada kirppistavaroita autosta ulos, kun porukka oli jo laatikoiden kimpussa. Yhdelle miehelle annoin luvan kurkata yhteen laatikkoon ja sitten yhtäkkiä siellä olikin iso joukko ihmisiä niiden tavaroiden kimpussa. Siinä hötäkässä livahti ilman maksua useampi tavara jonkun kassiin.

   Poista
 8. Ihan samanlaisia kokemuksia. Iso joukko äijiä (minun tapauksessani kaikki olivat miespuolisia..) ryntäsi kaivelemaan purkamattomia laatikoita ja kasseja.. Epämiellyttävää.

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltäni, kiitos siitä!